Szerezz extra aranyat a WoT plusz TS-54 kihívással!

Szerezz extra aranyat a WoT plusz TS-54 kihívással!

Vegyél részt a legújabb kihíváson, játssz random csatákat és részesülj te is a 140 000 arany jutalmat tartalmazó nyereményalapból!

Ha csatlakozni szeretnél a WoT plusz kihíváshoz, jelentkezz be az aktív WoT plusz előfizetéssel rendelkező felhasználói fiókodba, indulj csatába az imént említett időszakon belül, és okozz minél több sebzést a következő paraméterek szerint. Az eseményen való előrehaladásodat a Rangsorban láthatod majd.

Jutalmak:

  • 1–10. helyezés: 2 500 arany
  • 11–50. helyezés: 1 000 arany
  • 51–300. helyezés: 300 arany

A kihívás:

  • A 10 legjobb csatád eredményét összeadjuk (az okozott sebzést figyelembe véve), és ez alapján határozzuk meg a helyezésedet a rangsorban.

Megkötések:

  • Csak a TS-54 járművel
  • Az esemény során legalább 20 csatát le kell játszanod, ha helyezést szeretnél elérni a rangsorban.
  • A szakaszokra nem vonatkoznak megkötések

Regisztrálj az alábbi gombra kattintva, vagy a játékbeli garázsban a Tornák fül, majd a következő képernyőn a „Kihívások” lehetőségre kattintva. Gördülj ki a csatatérre a TS-54-gyel, és okozz minél több sebzést!

Ismerd meg a TS-54-et közelebbről

Vigyél csatába egy félelmetes dupla csövű harckocsit! A WoT plusz előfizetői hozzáférhetnek a TS-54 tankhoz, egy egyedi VIII-as szintű amerikai nehéz harckocsihoz, amely dupla csövű löveggel van felszerelve. A járművel az aktív előfizetés ideje alatt bármikor játszhatnak a játékosok. A prémium járművekhez hasonlóan ezzel az exkluzív harckocsival is szerezhető extra kredit és XP, illetve a harctéri módosítások is elérhetők. Ezen előnyök mellett a járműhöz bármilyen amerikai harckocsizó felhasználható, a tankosztálytól függetlenül. Akár egy M44-es harckocsi legénységét is kiképezheted ezzel a járművel – mindenféle büntetés nélkül!

A TS-54 hasonlóan működik, mint a többi dupla löveggel rendelkező jármű. Mindkét löveggel külön-külön vagy egyszerre is tüzelhetsz. Ha egyszerre szeretnél tüzelni, akkor várd meg, míg mindkét löveg betölt, majd célozz be egy ellenséget, és tartsd lenyomva a tüzelés gombot. Más VIII-as szintű, dupla lövegű tankokkal szemben a TS-54-nek csak 2 mp-ig tart, mire becéloz egy ellenséget, és a tüzelés is csak 2 mp-et vesz igénybe (az Object 703 Version II-nek ezzel szemben 4 mp-ig tart egy dupla lövés előkészítése). Ez azt is jelenti, hogy hamarabb is tudod majd elkezdeni az újratöltést, miután mindkét löveggel tüzeltél.

Meglehet, hogy a 94 mm-es löveg nem a legnagyobb kaliber egy VIII-as szintű nehéz tankhoz, azonban a harckocsi jó percenkénti sebzéssel, elfogadható páncélátütéssel és pontossággal rendelkezik. A -8 fokos lövegsüllyedés meglehetősen hasznos lesz, miközben a TS-54-gyel játszol, mivel a harckocsi a hegygerincek és a fedezékek takarásából tüzelve a leghatékonyabb (ezekben a pozíciókban lehetőséged adódik a frontpáncélzatot megdönteni).

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.