LoL: Saját magadról begyűjtheted a vérdíjat ezzel a buggal

LoL: Saját magadról begyűjtheted a vérdíjat ezzel a buggal

Bár úgy tűnhet, hogy megéri szürke képernyőre kerülni, a Riot nem nézi jó szemmel azt, ha kihasználod a programkódból fakadó anomáliákat.

A League of Legends tele van bugokkal. Sajnos egy ennyire komplex játéknál nem lehet kiküszöbölni azt, hogy bizonyos interakciók olyan hibákhoz vezetnek, amelyek akár a játékot is megtörik. A Riot Games mindent megtesz azért, hogy ezekből a furcsaságokból és élményt elrontó pillanatokban minél kevesebb legyen, de ők sem tudnak mindent tesztelni a saját szakállukra. Többször derült ki már az éles szerveren, hogy X és Y hősök egy adott szituációban képesek valami egészen hihetetlent összehozni, amelynek reprodukálása is kihívást jelent. Az ilyen módokon szerzett előnyszerzés többségében nem szándékos, ezért nem is szankcionálja a fejlesztő. Vannak azonban olyan idézők, akik kifejezetten a bugok kihasználásával akarnak Nexust dönteni.

Renata Glasc legújabb hibája

Képzeld el azt a helyzetet, hogy a fejed felett megjelenik a vérdíj, mivel akkora előnyben vagy az ösvényes ellenfeleddel szemben. Milyen jó lenne azt a plusz aranyat zsebre tenni, igaz? Ebben segít Renata Glasc és a Bailout (W) képessége, valamint az a torony, amelyet társaiddal ledöntesz.

I just claimed a 700G bounty from myself. Death's Dance and Renata seems to be the problem
by u/pekka-master in leagueoflegends

A fenti videóban látható, hogy a torony bár megölte Aatroxot, a rendszer öngyilkosságnak érzékelte az eseménysort, amelyben elhullott a hős, valamint a zombi forma aktiválódása alatt ledőlt a torony. A Darkin pengét lóbáló harcos megkapta az extra aranyat, amelyet így nem tudott leszedni róla az ellenfél. Kifejezetten nehéz megismételni a fenti bugot, ezért a Riot Games nem is reagált azonnal egy fixszel. Várhatóan a 13.10-es frissítésben hozzányúlnak majd a supporthoz, hogy még egyszer ne lehessen kijátszani ezt a Bailout-zombi-toronydöntés kombót.

Kövess Minket!