Idézd meg a félelmetes Somua SM, T25 Pilot Number 1 és IS-2 harckocsit

A legfrissebb prémium bolti ajánlatok igazi varázslókat tartogatnak, akik elbűvölően teljesítenek a csatatéren.

A Somua SM lövedékvihart képes zúdítani az ellenfeleidre az automata töltője segítségével. A ravasz T25 Pilot Number 1 az elképesztő sebessége miatt szinte teleportál a csatatéren. Az IS-2 az elemek erejével könnyedén eltipor bármilyen ellenséget. Mindhárom ajánlat május 16-áig érhető el.

Somua SM ajánlatok

A Somua SM egy könyörtelen harcos, amely még azelőtt jégre teszi az ellenfeleit, mielőtt észrevennék, hogy mi történt velük. Gyorstüzelő automata töltője mintha csak egy lavinát indítana el: 5 lövedékkel 1500 életerőnyi sebzést képez okozni mindössze kilenc másodperc alatt. A jó homlokpáncélzatnak, a magas páncélátütési értékeknek, a -10 fokos lövegsüllyedésnek és a gyors újratöltési időnek köszönhetően soha nem kell meghátrálnia a csatában.

Ajánlatok a T25 Pilot Number 1-re

A T25 Pilot Number 1 egy sokoldalú jármű, amely lehetővé teszi, hogy nagy távolságból lövedékesőt zúdíts az ellenfelekre. Ez a sokoldalú közepes tank egy precíz, 90 mm-es löveggel és figyelemre méltó, 1846-os percenkénti sebzéssel büszkélkedhet, továbbá 55 km/órás végsebességre képes. Derítsd fel az ellenfeleket messziről a kiemelkedő, 390 méteres látótávolsággal, és szedd ki őket könnyedén a -10 fokos lövegsüllyedéssel. Csatold be magad, és készülj fel egy izgalmas utazásra: haladj fedezékről fedezékre, vedd célba az ellenséget a hegygerincek mögül, és pusztítsd el őket gyors lövésekkel!

IS-2 ajánlatok

Támadj szemtől szemben, és törd át az ellenség védelmét az IS-2-vel. A mindenhol erős páncélzatával, az erőteljes, 390 HP-s lövésenkénti sebzésre képes lövegével és a nagy, 1280-as életerejével nem kell félnie az ellenséges tankoktól. Az 1902-es percenkénti sebzés teszi az egyik legjobb közelharcossá a szintjén, és a csata hevében az ellenfelek is reszketni fognak tőle. Ez a prémium jármű 100%-os képzettségű, Bajtársak nulladik készséggel rendelkező legénységgel érkezik.

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.