Új videó enged betekintést a Titkos Invázió sorozat eseményeibe

Új videó enged betekintést a Titkos Invázió sorozat eseményeibe

Az egyik legjobb sorozatnak tűnik eddig az MCU világából.

Döcögősen startolt el az MCU ötödik fázisa és az az igazság, hogy nem is nagyon látni egyelőre azt az irányt, ami újra beszippanthatja a rajongókat. Nem csak azért kezdenek az emberek elpártolni a Marvel szuperhősös filmjeitől, mert túl sok volt belőle mostanság, hanem, mert a legutóbbi években már eléggé sivár, ötlettelen és egyhangú produkciókat tolnak az arcukba. Ezek közül kivételt képezhet viszont a Titkos Invázió (Secret Invasion), ugyanis az első kedvcsinálója elég pazarra sikerült és sokakat felcsigázott a Nick Furyt középpontba állító sorozat.

Samuel L. Jackson természetesen visszatér a S.H.I.E.L.D. egykori vezetőjeként, de az új szériában élete eddigi legnagyobb feladatával kell majd megbirkóznia. Az elmúlt időszak eseményeit követően a Skrullok egy szélhámos csoportja inváziót tervez a Föld ellen, mert szeretnének új otthont találni maguknak. A Titkos Invázió tehát szépen adagolja majd az intrikát és a feszültséget.

A hivatalos traileren túl kaptunk egy Behind the Scenes (betekintés a kulisszák mögé) videót is, ezáltal kiderül, hogy miként valósítottak meg egy-két jelenetet és hogyan nézett ki a forgatás. Az idegenek tehát már köztünk járnak, és Ben Mendelsohn (aki egyébként maga is szerepel a sorozatban, és egy Skrullt alakít) rendező ígérete szerint a cím tényleg előre vetíti az eseményeket. A rendező továbbá örült annak, hogy újra együtt dolgozhatott Samuel L. Jacksonnal a Marvel Kapitány forgatásait követően. A legjobb az egészben, hogy a földönkívüliek szerepén túl a Titkos Invázió egy régi vágású hidegháborús paranoia thriller, amit a Marvel szuperhősök szemszögéből mesélnek el. Az elmondottak alapján magukat a karaktereket is jobban megismerhetjük majd, de azt sem árt szem előtt tartani, hogy ebben a történetben senki sem feltétlenül az, ami vagy akinek látszik.

„Remélem, a végén ez lesz az egyik legmenőbb dolog, amit valaha csináltak.” – zárta mondandóját Ben Mendelsohn.

A Titkos Invázió június 21-én debütál a Disney+ streamingpltformján.

Kövess Minket!