Kapcsold ki a monitort, nézd moziból a BLAST.tv CS:GO Major döntőjét!

Kapcsold ki a monitort, nézd moziból a BLAST.tv CS:GO Major döntőjét!

Óriási élmény lesz így látni a Major-döntőt!

Tudom, hogy már ivósjáték van arra, hogy hányszor írom le, hogy itt a világ utolsó CS:GO Majore, de tényleg itt a világ utolsó CS:GO Majore! Viccet félretéve, itt a világ utolsó CS:GO Majore (bocsi), a BLAST.tv Paris Major, aminek épp tegnap ért véget a Challengers Stage szakasza. Sajnos torzsi és a MOUZ most nem volt a legjobb formában, kiestek a versenyből, de fel a fejjel srácok, a kitartó munka meghozza majd a gyümölcsét számotokra is.

Jó pár meccsnap van még hátra a Majorből, ráadásul most kezdődnek csak az igazán izgalmas mérkőzések, legalábbis a papírforma alapján. FaZe, G2, Fnatic, NaVi, Heroic, Vitality... most jönnek az igazán legendás csapatok. Az óriási összecsapások örömére pedig olyasmi készül Magyarországon, amire még nem volt példa. Beköltözik a Cinema City termébe a CS:GO Major magyar nyelvű közvetítése!

Május 21-én, vasárnap délután páratlan minőségben élvezhetitek a BLAST.tv CS:GO Major döntőjét, méghozzá a Cinema City Aréna 7-es termében! Higgyétek el, ez nem olyan mint otthonról, egy átlagos monitoron, egy átlagos TV-n nézni a meccseket, ez valami sokkal több lesz annál! Hogy ne maradj le semmilyen infóról, látogass el a közvetítés Facebook eseményének oldalára és ha megtetszik a lehetőség, már a jegyedet is megvásárolhatod!

Ne feledjétek, május 21, BLAST.tv Major döntő, online a twitch.tv/esport1tv-n, moziban pedig a Cinema City Aréna 7-es termében!

Kövess Minket!



Gamer szótár