LoL: Így változnak a

LoL: Így változnak a "gigapatchben" az orgyilkosok kedvelt tárgyai

Talán majd így visszatérhetnek a metába ezek a hősök.

Kifejezetten nehéz helyzetben vannak azok a játékosok, akik az orgyilkosok segítségében bíznak a rangsorolt összecsapásokon. Kha'Zixon kívül egyetlen igazi assassin (talán még Pyke) sincs most a meta közelében, de a voidos bogár sem a klasszikus lethality buildet választja többnyire. A Riot Games fejlesztői látják és elemzik a statisztikákat, ezért kerülhetett a játékegyensúlyért felelős csapat elé a feladat, hogy változtassák meg a halálosságot adó tárgyakat a jövő héten érkező frissítésben. A 13.10-es patchben az idei év legtöbb és legfontosabb módosításai sorakoznak fel, ezek közül az ADC-ket közvetetten érintő buffokról és nerfekről már olvashattatok korábban.

13.10-es LoL-frissítés tervek: Az assasinok tárgyai, avagy a lethality itemek

  • Youmuu's Ghostblade -> előléptetik legendásból mitikussá, új aktív képességet kap, új passzív képességet kap
  • Duskblade of Draktharr -> teljesen új passzív képességet kap
  • Prowler's Claw -> teljesen új passzív képességet kap, a jelenlegi Draktharrból lehet ismerős több tulajdonság
  • The Collector -> több halálosságot kap

Egyelőre a többi lethalitys tárgyról nem tudni, hogy bármilyen módon kapnak-e erősítéseket, esetleg gyengítéseket. Az biztos, hogy a 13.10-es frissítés az eddigi legnagyobb lesz, tulajdonképpen az alapjaiban változtatja majd meg a League of Legends játékmenetét. Erre azért van szükség, hogy a két részre osztott 13. rangsorolt szezont felpörgessék, valamint a kompetitív metát is felrázzák.

Az alábbiakban mind a négy tárgynak az új értékeit megtekinthetitek!

Galéria

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.