LEC: Nem marad csapat nélkül a kispadra került MVP

LEC: Nem marad csapat nélkül a kispadra került MVP

Az elmúlt hetekben nem szerepelt az EMEA-régió topligájában, mégis megkapja az esélyt, hogy a következő szezonban bizonyítson.

Újabb nevet dobtak be a legnagyobb szivárogtatók a közösbe. Az LEC 2023-as téli és tavaszi szezonjában kifejezetten gyengén szereplő EXCEL Esports csapatából igazolhat új középső ösvényest az a Team Heretics, amelyik szintén nem teljesített túl jól. A jelenleg még szerződéssel rendelkező Ruby a jelek szerint utazik Észak-Amerikába, hogy a Team SoloMid csapatával sikereket érjen el az LCS következő kiírásában. A koreai mides helyére kellett valakit találnia a spanyol klubnak, így több jelöltet is meghallgattak. Végül nem Nemesis, nem Backlund és nem Zwyroo lett a befutó anonimotum forrásai szerint, hanem Vetheo, az LEC egykori MVP-je.

Vetheo, a kispadozó

Óriási elvárásokkal vágott bele az idei esztendőbe az EXCEL Esports, miután sikerült összerakniuk egy szupercsapatot. Odoamne, Vetheo és Patrik személyében volt három tapasztalt veterán, aki képes a hátán vinni a csapatot, Xerxe és Targamas a kiszolgálásban segédkezett volna. Ebből végül semmit sem láttak a rajongók, csak a vereségek gyűltek a kedvencük neve mellett. Viszonylag sokáig kivárt a vezetőség, ugyanis csak a tavaszi alapszakasz közepén döntöttek úgy, hogy bedobják Abbedaggét a mély vízbe, aki addig csereként segítette a társakat. Vetheo teljesen kikerült a rotációból, így nem kell meglepődni azon, hogy bejelentkeztek az XL-nél. A TH-nak egy top 2 hely elengedhetetlen ahhoz, hogy komolyan számolni kelljen velük, mint az egyik Season Finals résztvevő. Vetheo jóval agresszívebb játékstílust képvisel, mint Ruby, ha az egész csapat gyakorlatilag rá tud játszani. Előfordulhat, hogy nem ez lesz a spanyolok taktikája, ebben az esetben nem néz ki valódi upgrade-nek a francia srác megszerzése.

Kövess Minket!



Szerinted Jankost megtartja nyárra a Team Heretics?