MSI 2023: Most már elég legyen a 3-0-kból!

MSI 2023: Most már elég legyen a 3-0-kból!

A kiesés elkerüléséért játszik az utolsó két talpon maradt EMEA-csapat.

Nem érdemes túl sok szót vesztegetni a JD Gaming vs Golden Guardians szériára. A kínai bajnok nagyobb erőfeszítés nélkül 3-0-zta az amerikai ezüstérmest. Kanavi fantasztikusan teljesített, de a társait is csak magasztalni lehet. A 2023-as MSI a mai nap két Bo5-tel folytatódik, avagy a formátumváltoztatás egyik különleges következménye vár rátok a képernyőn. Mivel be kellett sűríteni 18 mérkőzésnapba a teljes versenyt, ezért kénytelen volt a Riot Games két olyan napot kijelölni, amikor egymást követően játszanak a világ legjobbjai két három győzelemig tartó sorozatot a londoni arénában. Először a Gen.G és a T1 a felső ági elődöntőben újra lejátssza az LCK tavaszi döntőjét, majd következik a kiesési rangadó a két EMEA-bajnok, avagy a G2 Esports és a MAD Lions között. meccseket élőben követheted az esport2tv Twitch csatornán, az Esport1.hu oldalán, az Esport1 YouTube felületén, valamint a lolesports.com-on, ahol értékes, egyben exkluzív dropok várnak rád.

13:00 - GEN vs T1

Legutóbbi találkozásuk viszonylag egyoldalúra sikerült a két dél-koreai gigásznak. Chovyék 3-1-gyel behúzták a tavaszi trófeát úgy, hogy esélyt sem adtak igazán Fakeréknek. Azóta eltelt néhány hét, így messzemenő következtetéseket nem szabad leszűrni az LCK-döntőből. Új a patch, új a helyszín, de abban bízni lehet, hogy egy ötödik mérkőzésig tartó szériával szolgálják ki a nézőket a világ legerősebb bajnokságának képviselői.

~18:00 - MAD vs G2

Ahogy vége az első Bo5-nek, máris következik a második. A búcsú fájdalmas lesz az egyik csapatnak, ugyanis komoly elvárásokkal érkeztek meg Londonba az LEC legjobbjai, hogy hazai pályán tényleg alkossanak valami maradandót. A negyeddöntőben a G2 volt az egyetlen a "kicsik" közül, amelyik legalább egy pályát elhozott a párharcában. A MAD hatalmas pofont kapott a T1-tól, de az első felvonásban 15-20 percig még mutattak életjeleket. Ha azt a formát mutatják Nisqyék, amit azon a meccsen, akkor van esélyük elkapni Capséket, egyébként a rekordbajnoknak áll a zászló.

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat esik ki elsőként a Bracket Stage-ből?