Nézd a Hív a Mars streamerek versenyét különleges Twitch-dropokért

Nézd a Hív a Mars streamerek versenyét különleges Twitch-dropokért

Nézd élőben ahogy a kedvenc – Észak-Amerikából, Dél-Amerikából és Európából származó – közösségi közreműködőid összecsapnak a csatatéren!

Nézd élőben ahogy a kedvenc – Észak-Amerikából, Dél-Amerikából és Európából származó – közösségi közreműködőid összecsapnak a csatatéren! Kövesd a streamet legalább 150 percig, hogy megkaphasd az összes garantált Twitch-dropot, beleértve a Fel 2D-stílust. A közösségi közreműködök a 60 000 arany nyereményért szállnak harcba egymással a csatatéren, azonban van egy fontos kikötés is: a nyertesek a díjat játékbeli tárgyakra költhetik csak el, amelyet majd szét kell osztaniuk a nézőik között! A verseny május 13-án 15:00 órától kezdődik, ahogy a Twitch-dropok is innentől válnak elérhetővé.

Nézd élőben

QuickyBaby Skill4ltu marty_vole OranjoMan
PaPaPawian jXcr ALEXundBANDE Tablito
KorbenDallas Liquidator Ukrainian_viking NewMultiShow
Orzanel MrScheff Cygan Tankelit
Dakillzor FermaniWoT mozol6ka zotz (ImpactoCritico)

Twitch-dropok

Nézd a felsorolt regionális kommentátorok egyikét vagy bármely részt vevő streamert a megadott ideig, és szerezz garantált Twitch-dropokat. Egyszerű: Minél tovább nézed, annál több dropot kapsz!

Normál dropok:

30 perc elteltével: 90 perc elteltével: 150 perc elteltével:

Űrhódítók matrica

Joaquin Ramires legénységi kinézet

Fel 2D-stílus

Nézd meg közelebbről a Fel 2D-stílust

A fenti képre kattintva galériánkban veheted szemügyre ezt az új 2D-álcastílust.

A kedvenc World of Tanks közösségi közreműködőid egy legendás Hív a Mars-tornán csapnak össze egymással május 13. 15:00 órakor (CEST). Kövesd a tornát a Twitch-en, hogy megtudd, ki fog győzedelmeskedni – és szerezz garantált Twitch-dropokat!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.