Bemutatjuk a Mars ládákból szerezhető összes prémium harckocsit

A Mars ládákból összesen tíz tier VIII-as és tier IX-es prémium tankot szerezhettek, amik mind-mind kiválóak a maguk nemében.

Minden 50 kinyitott láda után garantáltan megkapod a 10 prémium jármű egyikét. Ha kapsz egy járművet az 50. doboz kinyitása előtt, akkor a számláló alaphelyzetbe áll. Csak azokat a járműveket kaphatod meg, amelyek még nincsenek a garázsodban. Ha már rendelkezel mind a tíz járművel, a következő kinyitott jármű helyett a harckocsi értékének megfelelő aranyat fogsz kapni.

A Mars ládákat egészen május 22-éig szerezheted meg a Prémium boltból, ami az év második nagyobb Loot box eseményének tekinthető a World of Tanksben.

Ismerd meg a TL-7-et

Bemutatjuk a TL-7 harckocsit. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy egy olyan, négylövetű automata töltővel felszerelt amerikai tankkal bővítsd a garázsodat, amelyet kizárólag a Mars-ládákból szerezhetsz meg. Ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy megkaparints egyet, a következőket érdemes tudnod róla, mielőtt kigördülnél vele a csatatérre.

A TL-7, a játék első tártöltővel felszerelt amerikai páncélvadásza, a közepes távolságból és közelharcban leadott sorozatlövésekről szól. A 120 mm-es löveg négylövetű tárja lövésenként 360 sebzésre képes, a táron belül 2,3 másodperces újratöltési idővel, ami 1440 potenciális percenkénti sebzést jelent. Van azonban néhány gyengesége: a 0,4 méteres szórás alacsony érték egy páncélvadászhoz képest, míg a 252 mm-es átütés átlagosnak számít IX-es szintű társai között. A lövedékek sebessége valamivel jobb, 1060 m/s a PCT, illetve 1492 m/s a KPCT lövedékek esetében.

Mars-ládák: Egyéb járművek

FV4201 Chieftain Proto

Az FV4201 Chieftain Proto egy többcélú nehéz tank hihetetlenül kemény toronnyal, jó frontpáncélzattal, remek lövegsüllyedéssel és tiszteletreméltó, 400 HP alfasebzéssel. Akárcsak a X-es szintű testvére, ez a nehéz tank is tulajdonságok meggyőző keverékével büszkélkedhet, amely lehetővé teszi számára, hogy uralja a pozíciós csatákat, vagy megnyerje az egy az egy elleni párbajokat.

ASTRON Rex 105 mm

Az ASTRON Rex 105 mm mellett rengeteg érv szól. A lenyűgöző, 5 lövetű automata töltőtől az 52 km/h-s végsebességig és a 390 méteres látótávolságig, ez a tank minden helyzetben megállja a helyét. Használd ki a nagyszerű, 60 fok/mp-es forgási sebességet, hogy az ellenség hátába kerülj, és engedj szabadjára 1600 életerőnyi sebzést 16 másodperc alatt.

T77

A nagyszerű sebzéspotenciállal büszkélkedő T77 harckocsinak van oka a magabiztosságra. A gyors újratöltésnek és 360-as alfasebzésnek köszönhetően képes 1080 életerőnyi sebzést kiosztani négy másodperc alatt! A 232/299/60 mm-es páncélátütéssel és a 8 fokos lövegsüllyedéssel pedig tudja, hogyan vághatja ki magát még a legkellemetlenebb helyzetekből is.

T-44-100

A T-44-100 egy mindenes, akinek mindenre van válasza, amivel szembe kerülhet a harctéren. Lendülj támadásba a 2000-es percenkénti sebzésével, a rövid, 2 másodperces célzási idejével és a jó tűzgyorsaságával. Vagy használd ki a kemény tornyot és a rétegelt páncélzatot a bázis megvédésére, mielőtt ellentámadást indítanál 52 km/h-s végsebességgel.

KV-4 KTTS

A KV-4 KTTS hátul elhelyezett toronnyal rendelkezik, és feltűnően hasonlít a KV-4 nehéz tankra. A páncélvadász alacsony manőverezőképességét és középszerű mobilitását az erősen döntött frontpáncélzata ellensúlyozza, amelynek nehéz sebzést okozni. Egy 107 mm-es, nagy átütésű löveggel van felszerelve, amely lövésenként 360 életerőnyi sebzést képes okozni, újratöltési ideje pedig kevesebb, mint 9 másodperc.

IS-3A

Az IS-3A hasonlít a többi lapos, pattogó toronnyal rendelkező szovjet nehéz harckocsira, de 122 mm-es lövegével három lövésből álló sorozatot tud leadni pillanatok alatt. Automata újratöltő rendszere sorozatlövéssel nagyszerű, 1170-es sebzésre képes, a háromlövetű tár pedig biztosítja, hogy nem maradsz sokáig védtelenül.

Bofors Tornvagn

A Bofors Tornvagn a vastag, 260 mm-es frontpáncélzatot szokatlan toronykialakítással kombinálja, amely szinte átüthetetlenné teszi. 120 mm-es lövege akkorát üt, mint a Mjölnir, normál lövedékei 248 mm-es átütéssel bírnak, villámgyors speciális KPCT lövedékei pedig akár 297 mm vastag páncélon is áthatolnak.

E 75 TS

Az E 75 TS egy erőteljes és mozgékony német harckocsi. 45 km/h-s végsebességével és jó teljesítmény-tömeg arányával az egyik leggyorsabb nehéz harckocsi a szintjén. Használd ki a masszív elülső toronypáncélzatot, hogy az ellenfeleiddel szemtől szembe ütközhess meg (akár szó szerint). Vagy tartsd a távolságot, és intézd el őket a 360 HP alfasebzéssel és a ragyogó, 227 mm-es páncélátütéssel.

KV-5

A KV-5 egy igazi nehézharckocsi-óriás a hatalmas, 1780-as életerejével és a szinte átüthetetlen páncélzatával. 107 mm-es lövege erőteljes csapásokra és elfogadható tűzgyorsaságra képes, így nem okoz neki gondot, hogy lefaragja az ellenfelek életerejét. Ráadásul a 40 km/h-s végsebesség és a 100 tonna acél lehetővé teszi, hogy egyenesen a csatába rohanj, és szétzúzz mindent, ami az utadba kerül.

Te megszerezted valamelyik prémium tankot a ládákból?

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.