20 év börtön várhat arra a youtuberre, aki kicsit túlkapta a PUBG-t

20 év börtön várhat arra a youtuberre, aki kicsit túlkapta a PUBG-t

A nézettségért bármit, vagy még sem?

Sokan álmodnak arról, hogy karriert építenek maguknak saját YouTube csatornájukból és sokan bármit megtesznek a nézettségért. De még a bármit is határok közé kell sorolni, nem árt mondjuk, ha törvényes keretek között próbálunk érvényesülni YouTube-on. A 29 éves Trevor Jacob ezt most saját bőrén tanulja meg.

A 29 éves youtuber, kinek csatornája 139 ezer feliratkozót vonzott, meglehetősen ostoba tartalomra adta fejét 2021-ben. Szándékosan vezette bele repülőgépét egy hegyoldalba, majd szándékosan vezette meg a hatóságokat  b aleset körülményeiről. A balesett előtt persze Trevor kiugrott a gépből, az egészet videóra vette, majd feltöltötte a YouTube-ra. Az I Crashed My Airplane c. videója több, mint 3,7 millió nézettséget generált.

A gond csak az, hogy a hatóságoknak hamar feltűnt, hogy Trevor hazudik. Két nappal a baleset után jelentette azt be, akkor azt mondta hogy baleset volt, a repülőgép meghibásodott, ki kellett ugrania és nem tudja merre van a roncs. Nem gondolta ez át nagyon, hiszen a saját videóján ott a bizonyíték, hogy még a felszállás előtt telerakta a gépet kamerákkal, saját magánál is volt egy selfistick és az is egyértelmű volt, hogy tudja hol a roncs, hiszen elment a gépre szerelt kamerákért és begyűjtötte azok felvételeit. Később az is kiderült, hogy a roncsot elszállíttatta, darabjait különböző konténerekbe rejtette, hogy megvezesse a hatóságokat.

A nyomozás során aztán a youtuber beismerte, hogy már a felszállás pillanatában tudta, sosem fogja biztonságban lerakni a gépet. Nem tudjuk, hogy a GTA-ból vagy a PUBG-ból volt-e sok neki, de az biztos, hogy az első ítélet szerint Trevor Jacobra 20 évnyi börtönbüntetés vár!

Kövess Minket!



Gaming - Komplett egészségközpont a karunkon – leteszteltük a Huawei Watch GT 5 okosóráit

Az elmúlt években annyi viselhető okoseszközt dobott piacra a Huawei, hogy újságíró legyen a talpán, aki számon tudja tartani a zsinórban érkező, különböző funkciókkal felturbózott modelleket. Hozzám a Watch GT okosóra-széria két legújabb tagja, a Watch GT 5 és a GT 5 Pro futottak be nemrégiben, amelyeket felválta, több napon keresztül viseltem, és ez idő alatt az alábbi vélemények fogalmazódtak meg bennem.