Három kiváló közepes tankra csaphattok le a hétvégén

Három kiváló közepes tankra csaphattok le a hétvégén

Akár egy VIII-as szintű közepes harckocsit keresel, akár egy alacsonyabb szintű, megbízható könnyű tankra vágysz, biztosan megtalálod számításaidat.

Akár egy VIII-as szintű közepes harckocsit keresel, akár egy alacsonyabb szintű, megbízható könnyű tankra vágysz, a különleges ajánlataink segítségével biztosan megtalálod a neked megfelelő járművet, mint amilyen az AltProto AMX 30, az Object 274a vagy a Pz.Kpfw Pz. II.

AltProto AMX 30 ajánlatok

Az AltProto AMX 30 egy fürge vadász, amely 65 km/h-s végsebességre és 232/263/50 mm-es páncélátütésre képes. Számos szerepkörhöz képes alkalmazkodni, erős, 100 mm-es SA47-58-as lövege pedig 300-as alfasebzésre képes. Kiváló, -11 fokos lövegsüllyedésével könnyedén célba veheted az ellenséget a hegygerincek mögül, míg a jó teljesítmény-súly arányával (24,29 LE/t) még a legfürgébb közepes harckocsikkal is felveheted a versenyt.

Char de Chastel 3D-stílus ajánlat

Szerezd meg a középkori stílust, és tegyél szert +3% álcázásra! A gyönyörű és egyben lovagias Char de Chastel 3D-stílus egy félelmetes ostromgépezetté alakítja az AltProto AMX 30-at. A történelmileg nem hiteles egyedi stíluson rozsdásodó fémlemezek, vastüskék és középkori csatabárdok láthatók. A kinézet leglátványosabb elemei azonban az alsó páncéllemezen elhelyezkedő kiélezett acélpengék és a toronyra felszerelt hatalmas balliszta.

Object 274a ajánlatok

Vedd irányításod alá az Object 274a-t , férkőzz az ellenség közelébe, és a 320 HP-s alfasebzéseddel vedd célba a gyenge pontokat. Ez a kemény szovjet harcos erős toronypáncélzattal, jó páncélátütési értékekkel és 2133-as percenkénti sebzéssel rendelkezik – ezen tulajdonságai miatt pedig a közelharcok során teljesít a legjobban. Használd a 390 méteres látótávolságot és az 58 km/h-s végsebességet, hogy levadászd a zsákmányodat: az exkluzív Mangut 3D-stílus láttán az ellenfeleid biztos megdermednek majd a félelemtől.

Mangut 3D-stílus ajánlat

Szerezz egy félelmetes kinézetet az Object 274a-hoz! A Mangut 3D-stílus rengeteg egyedi részletet hordoz magán: füstgránátvetők, reflektorok, extra kábelek, a páncéltest hátsó részéhez rögzített ellátmányládák és egyéb különlegességek díszítik a tankot. Ez a történelmileg nem hiteles stílus 3% bónuszt ad az álcázáshoz.

Pz.Kpfw. II Ausf. D

Kpfw. II Ausf. D támogató szerepekben teljesít a legjobban. Használd ki a 320 m-es látótávolságát, hogy kiszúrd az ellenséget, vedd célba a lemaradt tankokat, és nyiss tüzet a 10 lövedékes tárával. Az 55 km/h-s végsebességével könnyedén pozíciót tudsz váltani. A harckocsi 1076-os percenkénti sebzésre képes, azonban az alacsony, 23/46 mm-es páncélátütésével jobb lesz, ha elkerülöd a frontális összecsapásokat.

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.