Most már biztos hogy érkezik a WoW Classic Hardcore

Most már biztos hogy érkezik a WoW Classic Hardcore

A hardcore népszerűsége egyre csak nő, szóval a Blizzard is ráfekszik.

A WoW hardcore játékmód mindig is fontos szerepet töltött be a játékosoknál. Veterán kalandorok ebben kerestek még nagyobb kihívást és kialakult egy csoport, akik belevetették magukat az igencsak nehéz kihívásba. Az utóbbi időben a műfaj újra előkerült. Olyan streamerek indítottak újra hc karaktereket, mint Sodapoppin vagy Summit1G. Persze eddig ehhez kellett egy mod, hiszen a Classic szervereken nem lehetett vele játszani. Most viszont úgy tűnik, hogy a Blizzard végre hivatalosan is elindítja a Classic Hardcore módot.

Egyelőre még nincs túl sok infónak arról, hogy milyen részletekkel indulnak majd a hc szerverek. Ami tuti, hogy mindenkinek egy élete és és annyi. Ha valaki meghal, akkor ugyan még szellemként be tud lépni, át tudja adni a Guild feladatokat, tud beszélgetni az ismerőseivel, de ezzel véget ér a történet. Azt is megerősítették, hogy nem már meglévő szervereket fognak átalakítani, hanem teljesen újakat indítanak majd. A szerverekhez pedig jár a játékostámogatás is, ami azt jelenti, hogy bármikor gond van, akkor lehet írni a Blizzardnak. Előre sajnáljuk a GM-eket, akik majd olvassák a leveleket az elhalálozott karakterek miatt.

A Classic hardcore ugyanaz lesz, mint a már most meglévő és aktív Dragonflight. Viszont kapunk egy új duel típust. A Makgora során két karaktert megegyezhet egy párbajban. Aki ebben meghal, arra vonatkoznak a szabályok, tehát nem jöhet utána vissza. Nincs respawn, nincs második esély. Aki, úgy gondolja, hogy belekezd, azoknak sok türelmet kívánok. Emelem kalapom előtettek, én tuti leverném a monitort ha a karakterem, akibe borzalmas mennyiségű időt raktam, meghalna.

Kövess Minket!



Közvetítések