World of Tanks gazdasági alapismeretek: Erőforrások és fizetőeszközök

World of Tanks gazdasági alapismeretek: Erőforrások és fizetőeszközök

Ismerkedj meg a World of Tanks négy különböző játékon belüli erőforrásával és fizetőeszközével.

A World of Tanks egyik legfontosabb erőforrása a tapasztalat, amit csatákban lehet megszerezni. A játékban harci tapasztalat, szabad tapasztalat és legénységi tapasztalat szerezhető. A harci tapasztalat magában foglalja a kifejleszthető és Elit járművekkel szerzett tapasztalatot. A harci tapasztalatot minden járművel külön-külön lehet szerezni. A kifejleszthető járművel szerzett harci tapasztalatot fel lehet használni a moduljainak és az utána következő járművek kifejlesztéséhez. A prémium járműveknek és az olyan járműveknek, amelyeknek minden modulja, valamint az azt követő járművei is ki vannak fejlesztve Elite státusza van. Az elit járművekkel gyűjtött harci tapasztalatot felhasználhatod a legénység gyorsított képzésére vagy átválthatod szabad tapasztalatra. A legénységi tapasztalatot legénység képzésére lehet felhasználni.

Fizetőeszközök

Kredit

A kredit a játékon belüli fő fizetőeszköz. Kreditet a kifejleszthető járművek, modulok, fogyóeszközök és felszerelések megvásárlására, valamint a járművek javítására és a legénység kiképzésére használhatod fel.

Arany

Arany egy játékon belüli fizetőeszköz, amivel felgyorsíthatod az előrehaladásod a játékban. Az aranyat prémium járművek és prémium fiók vásárlására, harci tapasztalat szabad tapasztalattá való átváltására és sok más dologra használhatod.

Kötvény

Kötvények egy speciális játékon belüli fizetőeszköz, amelyet különleges csata módokban és bizonyos játékbeli tevékenységekkel lehet megszerezni. Kötvényekből járműveket, fejlesztett felszereléseket és direktívákat vásárolhatsz a játékon belüli boltban a (tárgyak kötvényekért) szekcióban.

A tapasztalat, kredit és kötvények megszerzésének fő módja a csatákban való részvétel. Aranyat a prémium boltban vásárolhatsz vagy a Világtérképen zajló klánháborúkban való részvétellel szerezhetsz.

Ezt már olvastad?

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.