Új Gyűrűk ura MMO van készülőben az Amazonnál

Új Gyűrűk ura MMO van készülőben az Amazonnál

Ez egy teljesen új játék lesz, ami nem kapcsolódik sem a Lord of the Rings Online-hoz, sem az Amazon korábbi törölt projektjéhez.

Az Amazon Games és az Embracer Group bejelentette, hogy megállapodást kötött az Amazon Games-szel egy új, masszívan többszereplős online (MMO) játék fejlesztéséről és kiadásáról, amely a Gyűrűk ura világában játszódik. A nyílt világú, egyelőre cím nélküli játék még a fejlesztés korai szakaszában van, a projektet a New Worldöt is fejlesztő Amazon Games Orange County vezeti.

Az új Gyűrűk ura játék nem kapcsolódik a 16 évvel ezelőtt megjelent, máig élő Lord of the Rings Online-hoz vagy a korábban az Amazon által fejlesztett LotR MMO-hoz, amelyet 2021-ben töröltek. Azonban egyelőre tényleg nagyon keveset árultak el arról, hogy mire számíthatunk ezekhez képest. Ami biztos, hogy A Hobbit és a Gyűrűk ura trilógia történeteit dolgozhatják fel és állítólag igen szabad kezet kaptak a fejlesztők a játékmenet tekintetében a licenc birtokosaitól. Várható megjelenési dátum egyelőre nincs, de a játék PC-re és konzolokra is érkezni fog.

Kövess Minket!