Júniusban beköltözik az Avatar: A víz útja a nappalidba

Júniusban beköltözik az Avatar: A víz útja a nappalidba

James Cameron lélegzetelállító alkotása június elején már elérhetővé válik a Disney+ és a Max kínálatában.

Pandora buja erdei, mély óceánjai és lebegő hegyei végre mindenki nappalijába eljutnak, bár ehhez nem árt majd egy aktív előfizetés valamelyik platformon a kettő közül. James Cameron Avatar: A víz útja című bombasztikus sikerfilmje – alig fél év alatt a harmadik legtöbbet termelő alkotása lett a maga 2,3 milliárd dolláros bevételével – hivatalosan is felkerül két streamingszolgáltató kínálatába. A sci-fi eposz június 7-étől nézhető a Disney+-on és a korábban HBO Max néven ismert Maxon.

A Disney+ és a Max közös streaming-jogai egy tavaly aláírt szokatlan megállapodás eredménye, amely lehetővé teszi a Max számára, hogy a Disney 2022-ben megjelent filmjeinek felét a saját platformján is közzéteheti. Ezen kívül az Amazon Prime Video oldalán ingyenesen is megtekinthető lesz Cameron produkciója, miután egy 7 napos próbaverziót is elérhetővé tesz a felhasználói számára a Max streamingoldalhoz.

A víz útja, amely 13 évvel az eredeti Avatar után került a mozikba, több mint egy évtizeddel az első film eseményei után játszódik. A történet a Sully családot (Jake Sully, Neytiri és gyermekeik) mutatja be, akik elhagyják otthonukat, hogy Pandora ismeretlen régióiba merészkedjenek. Amikor egy régi fenyegetés ismét felüti a fejét, Jake újfent kénytelen felvenni a harcot az emberek ellen. A film főszereplői Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Rabisi és Kate Winslet.

A film négy Oscar-jelölést kapott, és hazavihette a legjobb vizuális effektekért járó szobrocskát. Hogy aztán az otthoni környezetekben is képes lesz-e ugyanúgy elkápráztatni a világával a nézőket az június 7-én minden bizonnyal kiderül.

Kövess Minket!