Friss ajánlatok két szupernehéz és egy szuperkönnyű harckocsira a Boltban

Friss ajánlatok két szupernehéz és egy szuperkönnyű harckocsira a Boltban

Ne maradj le a legújabb Prémium Bolt ajánlatról, hiszen többek között egy exkluzív szovjet kétágyús nehéz tankot is beszerezhetsz.

Néha nehéz döntéseket kell meghoznod. Bővítsd a garázsodat két termetes nehéz tankkal: az Object 703 Version II és a VK 168.01 Mauerbrecher harckocsit a Prémium boltban vásárolhatod meg – csapj le rájuk május 23-áig. Ne szalaszd el a fürge könnyű tankot, a T1E6-ot se, amellyel könnyedén átszelhetsz bármilyen terepet.

Object 703 Version II ajánlatok

Ha egy kiváló ajánlatra vágysz, ne is keress tovább! Az Object 703 Version II dupla löveggel van felszerelve. Jelenleg ez az egyetlen prémium jármű a játékban ezzel az egyedi tulajdonsággal – a segítségével meglehetősen rugalmasan tudsz majd játszani a csatákban. Vedd célba óvatosan az ellenfelet, és nyiss tüzet gyorsan, vagy vigyél be egy halálos dupla lövést. Nem számít a helyzet, ez a szovjet nehéz harckocsi vastag felső homloklemezével, kemény tornyával és rétegelt oldalpáncélzatával mindenhol megállja a helyét. Kelts félelmet ellenfeleidben a veszedelmes Antilop 3D-stílussal!

VK 168.01 Mauerbrecher ajánlatok

1942 nyarán a Porschét arra utasították, hogy alkosson meg egy olyan „szupernehéz” áttörőtankot, amely extrém vastag páncélzattal és erőteljes löveggel rendelkezik. A VK 168.01 a legendás Maus-prototípus megalkotásához folytatott kutatás és fejlesztés egy mellékterméke volt, amely csupán tervrajzokon létezett. Az elképesztően szívós VK 168.01 Mauerbrecher az 1700 HP-s életerejének, a kiváló páncélzatának és a nagy tömegének köszönhetően rengeteg sebzést képes felfogni. Végezz pusztítást az ellenség soraiban a 12,8 cm-es löveggel, amellyel 1760-as percenkénti sebzést tudsz majd kiosztani. A VK 168.01 Mauerbrecher egy egyedi végleges stílussal érkezik – a harckocsi bal oldalán az „Ein Berlin” felirat olvasható. A jármű azonos a VK 168.01 (P) modellel, amely nem rendelkezik végleges kinézettel.

T1E6 ajánlatok

A T1E6 egy fürge, alacsony szintű könnyű harckocsi, amelyet élvezet vezetni. Az automata töltővel felszerelt jármű 48 km/h-s végsebességgel képes átszelni a csatateret, és az 1285-ös percenkénti sebzéssel, illetve az 1,90 mp-es lövések közötti újratöltési idővel nagy pusztítást képes okozni.

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.