A X. szezon utolsó Battle Pass-kihívása!

Csatlakozz a kihíváshoz és szerezz több ezer aranyat azzal, hogy egyszerűen csak random csatákat játszol.

Vess egy pillantást a szezon 3. (és egyben utolsó) alapjárművére, az UDES 15/16-ra, és jelentkezz a Battle Pass-kihívásra, hogy nagy nyereményeket zsebelhess be! 

Az alapjármű áttekintése: UDES 15/16

Az UDES 15/16 hidropneumatikus felfüggesztéssel (vagy „légfelfüggesztéssel”) van felszerelve. A svéd páncélvadászoknál elérhető Ostrom módhoz hasonlóan a hidropneumatikus felfüggesztés is automatikusan aktiválódik, amint a jármű sebessége 10 km/h alá csökken. A felfüggesztés segítségével a járműtest dőlésszöge tovább igazítható, így a harckocsival akár további 13 fok lövegsüllyedést is elérhetsz. Pozícionáld a harckocsit megfelelő helyzetbe, és használd ki a 440 HP-s alfasebzésre és 2808 percenkénti sebzésre képes 120 mm-es löveget. A jármű automatikusan kilép ebből a módból, amint a harckocsi eléri a 23 km/h-s sebességet.

Ráadásul az UDES 15/16 kiválóan tud lesből támadni az ellenségre. Az egyik legkisebb méretű X-es szintű harckocsiként (a jármű álló helyzetben 18,24%-os álcázással rendelkezik) igen nehéz kiszúrni a csatatéren, eltalálni pedig még ennél is nehezebb. A 24 km/h-s tolatási sebességgel könnyedén el tud menekülni a veszélyes helyzetekből, azonban ne hagyatkozz túlságosan a gyenge, 50/50/30 mm-es járműtest- és 100/40/20 mm-es toronypáncélzatára.

3. kihívás: Egy svÉDES álom*

Szerezz tonnányi aranyat a csatákban gyűjtött XP után! A harmadik és egyben utolsó kihívás a Battle Pass X. szezonjának egy alapjárművére fókuszál: a ravasz UDES 15/16-ra. Regisztrálj az alábbi gombra kattintva, vagy a játékbeli garázsban a Tornák, majd a következő képernyőn a Kihívások lehetőséget választva. Gördülj ki a kedvenc VI-X-es szintű svéd járműveddel, és gyűjts annyi XP-t, amennyit csak tudsz!

Jutalmak:

  • A 20 legjobb játékosnak: 2 500 arany
  • A 21-50. helyezetteknek: 1 000 arany

A kihívás:

  • Legyél a legjobb játékos átlag alap XP alapján 10 csatában

Korlátozások:

  • Csak Normál csatákban
  • Csak a VI-X-es szintű svéd járművekkel

*Elérhető május 15. 12:00 (CEST) és május 30. 01:00 (CEST) között.

Jelentkezz a kihívásra és zsebelj be egy rakás aranyat!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.