A születésnapos torzsi legepikusabb megmozdulásai

A születésnapos torzsi legepikusabb megmozdulásai

Bár nem ünnepelhette a születésnapját Párizsban a jelenlegi legjobb magyar játékos, de azért így is van mire büszkének lennie a 21. születésnapján!

Május 17-e nem csak a távközlés, az információs társadalom vagy a homofóbia-ellenesség világnapja, hanem a jelenlegi legjobb magyar CS:GO játékos, Torzsás „torzsi” Ádám születésnapja is egyben. A MOUZ játékosának elmúlt másfél-két éve rengeteg sikerrel és olykor szívszorító pillanattal volt tele, de egy ilyen szép napon inkább fókuszáljunk a pozitívumokra!

Mint például arra, hogy az immáron 21 éves játékos legálisan is fogyaszthat majd alkoholt az IEM Dallas 2023 bajnoki címét ünnepelve Amerikában megannyi szép fraget lőtt már össze a profi karrierje során. A következőkben ezekből mutatunk be egy csokornyit – ezzel kíván az Esport1.hu csapata boldog születésnapot és még több sikert!

IEM Katowice 2022

Torzsi az első nagy LAN versenyén rögtön pár hihetetlen lövéssel adta le a névjegyét a nemzetközi profi mezőnynek:

ESL Pro League S15

Torzsi a következő tornáján is folytatta a szép egyéni formát, ott a G2-t rakta inasba az egyik körben ahhoz, hogy megkapja élete első HLTV highlight videóját!

IEM Köln 2022

Kölnben egyenesen varázsolt a magyar játékos, a Heroic és az Astralis ellen is összehozott egy-egy nagyon szép megmozdulást. Előbbi konkrétan a pályagyőzelmet érte nekik, utóbbit pedig a közönség sem hitte el neki!

IEM Rio 2022

Torzsi és a magyar Counter-Strike legnagyobb sikerének helyszíne volt Rio tavaly, ezt pedig Kodiak is megörökítette egy videóban. Az elődöntős menetelésük során a magyar játékos is lőtt pár szebbet, nem egyszer döntötte el egy-egy körével teljes meccsek végkimenetelét. Azt az Overpasson lőtt AWP wallbang duplát a mai napig nem hisszük el neki!

Borítókép: HLTV/theMAKKU

Kövess Minket!



Gamer szótár