LoL: Bemutatta a Riot Games a várva várt világbajnoki hőskinézeteket

LoL: Bemutatta a Riot Games a várva várt világbajnoki hőskinézeteket

Összesen hat karakterhez készítettek egyedi, "drx-es" hőskinézetet.

Lehet közületek alig-alig emlékeznek néhányan arra, hogy tavaly az LCK nyári szezonjának 6. helyezettje (!) ért fel a Worlds csúcsára. A DRX elképesztően nagy, történelmi menetelésének legnagyobb vesztese Faker és a T1 volt, akiket hiába tartottak az abszolút favoritok a fináléban, végül egy újabb strigulát véshettek fel a "döntők, amiket meg kellett volna nyernünk a szakértők szerint, de nem sikerült" jegyzettömbbe. Kingen, Pyosik, Juhan, Zeka, Deft és BeryL páratlan teljesítményére azóta is csak keresni lehet a jelzőket, de egy dolog biztos: teljesen megérdemelt volt az, hogy az ő nevük került a kupára. A címvédő azóta teljesen átalakult, a csapatból csak a támogató maradt a klubnál, mindenki mást sikeresen elboltolt a vezetőség. Most mégis újra összeáll a csapat, ugyanis megérkeztek PBE-re, a League of Legends hivatalos teszt szerverére a világbajnoki skinek.

  • Kingen: Aatrox, amely hős megkapja a Prestige Editiont is
  • Pyosik: Kindred
  • Juhan: Maokai
  • Deft: Caitlyn
  • BeryL: Ashe

Mindegyik karakterhez kapcsolódik valami egyedi megoldás, amely kifejezetten a játékosra utal. Ott van Pyosik, aki streamerből lett profi e-sportoló, majd Worlds-győztes. Deft, aki 9 hosszú évig hajszolta a sikereket, hogy végül 26 évesen érjen fel a csúcsra. De Kingen recall animációját is érdemes megemlíteni, mivel a Darkin pengével először blokkolja Gumayusi Varusának a nyílvesszőjét, majd Faker Viktorjának a Halálsugarát. Végül ott van BeryL, aki Leona (DWG) után Ashe-t választotta. Neki ez a karakter a waifuja, így érthető, hogy miért rá esett a választása.

A DRX World Champion skinek a 13.11-es LoL patchcsel, június 2-án kerülhetnek be a kliensbe.

Borítókép: Fan art

Kövess Minket!



Gamer szótár


Neked melyik a kedvenced a DRX-skinek közül?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.