Hirdetés

Így aktiválhatod a meghívó és bónusz kódokat

A World of Tanks játékosok különböző ajándékokat és emléktárgyakat kaphatnak, ha ellátogatnak a Wargaming.net által rendezett kiállításokra vagy különleges eseményekre, vagyis tökéletes lehetőséget biztosítanak bónusz kódok szerzésére.

Hirdetés

A World of Tanks játékosok különböző ajándékokat és emléktárgyakat kaphatnak, ha ellátogatnak a Wargaming.net által rendezett kiállításokra vagy különleges eseményekre. Ez a tökéletes alkalom arra is, hogy bónusz vagy meghívókódot szerezz!

Meghívókód

A meghívókód egy egyedi betű- és számkombináció, amelyet egy új fiók létrehozása során aktiválhatsz, hogy különböző bónuszokat kapj: Prémium fiók, játékbeli fizetőeszköz, járművek stb. A meghívókód egy új fiók létrehozása során aktiválható a Wargaming.net játékközpontban, vagy a prémium boltban. A meghívókód csak egyszer aktiválható - új fiók létrehozásakor vagy az azt követő 7 napon belül.

Hogyan aktiválhatod a meghívókódot: 

  1. Menj a World of Tanks hivatalos weboldalára, és kattints a fiók létrehozására a jobb felső sarokba és regisztrálj.
  2. A megjelenő oldalon kattints a Van meghívókódod? szövegre, és írd be a kódot.
  3. Töltsd ki az összes többi mezőt, és kattints a folytatásra.

Töltsd le és jelentkezz be a játékba, hogy ellenőrizd, megkaptad-e a finomságokat. Élvezd a játékot! Meghívókódot a Wargaming.net játékközpontban is aktiválhatsz Steamen keresztül.

Bónuszkód

A bónuszkódok meglévő fiókokhoz használhatók fel, és szép bónuszokat adnak, többek között aranyat, prémium fiókot és prémium járműveket. A bónuszkódokat újságokban és kiadványokban találhatod, vagy a Wargaming.net által szervezett különböző eseményeken kaphatod meg őket.

Hogyan lehet beváltani a bónuszkódot:

  1. Jelentkezz be a fiókodba a World of Tanks hivatalos weboldalán.
  2. Kattints a felhasználónevedre a képernyő jobb felső sarkában, és válaszd a legördülő menüből a Wargaming kód aktiválása lehetőséget.
  3. A megnyíló ablakban írd be a kódodat a speciális mezőbe, majd kattints a Kód beváltására.

Egy bónuszkódot csak egyszer lehet beváltani.

Kompenzációs rendszer

Nem lehet két vagy több azonos tárgy a fiókodon. A bónuszkód aktiválása után, ha már rendelkezel a járművel a garázsodban, akkor 1:400 arányú kompenzációt kapsz kreditben. Például ha egy jármű 1 000 aranyba kerül, akkor 400 000 kredit kompenzációt kapsz. Ugyanakkor, ha a jóváírt járművet kedvezményesen vetted meg, az szintén befolyásolja a kompenzáció végösszegét a kedvezmény nagyságának megfelelően: −50%, −30%, stb.

Meghívó- és bónuszkódok aktiválása a Wargaming.net játékközpontban

  1. Jelentkezz be a Wargaming játékközpontba, és kattints a felhasználónevedre a bal felső sarokban.
  2. Kattints a Wargaming kód aktiválására.

  1. A megnyíló ablakban írd be a kódot a speciális mezőbe, és kattints az Aktiválásra.
  2. Indítsd el a játékot. A bónusz vagy meghívókódod most már aktiválva van!

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés
Hirdetés