Még mindig várjuk a kiadásukat: Object 752 bemutató

Még mindig várjuk a kiadásukat: Object 752 bemutató

Már több, mint négy éve várunk ennek a szovjet bestiának a kiadására, ami akár Battle Passként is bekerülhet a játékba.

Az Object 752 nem az első, de valószínűleg nem is az utolsó egyedi tier IX-es járgány a palettán. Annak idején az Object 777-tel egyszerre került bemutatásra, ami címszereplőnkhöz képest már jó pár éve a Battle Pass jutalmak sorát erősíti.

OBJECT 752 PARAMÉTEREK

A harckocsi alfája és töltési mechanizmusa a svéd tier IX-es kifejleszthető nehéz tankra, az Emil II-re emlékeztet, ugyanakkor érdemes megemlíteni, hogy az Emil II-vel ellentétben az Object 752 páncéltörőt, keményfémmagvas páncéltörőt és repeszromboló lövedékeket kapott, ami mind a közelharci, mint a mesterlövész képességeit nagy mértékben javítja. Egy szovjet nehéz tankhoz képest kiemelkedő -8 fokos lövegsüllyedéssel rendelkezik, ugyanakkor a 30 lőszert tartalmazó lőszerkapacitás aggodalomra adhat okot.

Mozgékonyság szempontjából kiemelkedő tankról beszélünk, amire akár a T-10 riválisaként is tekinthetünk. A tank legfőbb előnye azonban nem a tűzereje vagy a mozgékonysága, hanem a kiemelkedő páncélzata, ami testén szemből 180 milliméter, míg tornyán 330 milliméter vastag, ami kiváló védelmet biztosít ennek a szovjet fenevadnak. Egyelőre még mindig rejtély, hogy mikor és milyen formában szerezhetjük meg ezt a tankot, ugyanakkor aggodalomra ad okot, hogy már több, mint négy éve várunk a megjelenésére.

Ti mit gondoltok, bekerülhet valaha ez az egyedi szovjet tank a játékba?

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.