Egy szupersztár is megjelenik a Mortal Kombat 1-ben

Egy szupersztár is megjelenik a Mortal Kombat 1-ben

Egy olyan karaktert alakíthat, aki nem volt benne a trailerben.

A Mortal Kombat 1-ben Jean-Claude Van Damme is szerepel majd, de csak azok számára, akik hajlandóak kifizetni a 109,99 dolláros Premium Editiont. Ezzel egy új időszámítás kezdődött a széria életében, amihez méltó a belga harcművész megszerzése. A NetherRealm és a Warner Bros. végre hivatalosan is leleplezte az új Mortal Kombatot, megismertünk néhány karaktert, utaltak játékmódokra, és elárultak részleteket a történetről is.

Összesen nyolc visszatérő karakter szerepelt az előzetesben, majd utólag megerősítették a kilencediket is, Johnny Cage-et. A játék előrendelése ma indul el és a franchise rajongói több verzió közül választhatnak: lesz a 70 eurós alap verzió, de aki nem sajnál rá 110 eurót, annak rendelkezésre áll a prémium kiadás. Ezzel 5 nappal korábban belevethetjük magunkat a harcokba, már szeptember 14-én, jár hozzá 1250 Dragon Krystal, és a Kombat Pack nevű csomag.

Ez utóbbi tartalmaz egy Johnny Cage skint, amely Jean-Claude Van Damme-ra hasonlít, korai hozzáférést hat DLC karakterhez és öt új Kameo Fightert. Az igazán nagy rajongók még egy jóval nagyobb kiadást is megvásárolhatnak, bár ennek már elég borsos ára van. A Kollector's Edition 250 euró, PS5-re és Xbox Series X-re vásárolható meg és minden eddig felsorolt elemet tartalmaz, emellé egy Liu Kang szobrot, egy skint a karakterhez, három képet, egy acél tokot és további 1450 Dragon Krystalt. Visszatérve a filmsztárra, a szerepvállalása azért is különleges, mert eredetileg is azt szerették volna, ha ő lenne a főszereplő. Ezek a tervek azonban meghiúsultak és helyette érkezett Cage. Emiatt különösen érdekes a találkozásuk. A Mortal Kombat 1 szeptember 19-én jelenik meg PC-re, PS5-re, Switch-re és Xbox Series X-re.

Minden eddiginél brutálisabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik az új Mortal Koimbat! Ha érdekel a Mortal Kombat 1, megtalálod a Konzolvilág kínálatában!

Kövess Minket!



Gamer szótár