Vadulj meg a WZ-111 Alpine Tigerrel és a T7 Combat Carral

Vadulj meg a WZ-111 Alpine Tigerrel és a T7 Combat Carral

Két kiváló harckocsit szerezhetsz meg ezen a hétvégén a Prémium boltból.

Megérkeztek a legújabb Prémium bolt ajánlatok, amelyek nem csak jól néznek ki, de igazán jó fogásnak számítanak - már ha meg tudod őket szelídíteni! A WZ-111 Alpine Tiger az egyik legjobb nehéz harckocsi a piacon, amely elkápráztatja az ellenfeleit kinézetével és hatalmas ütéseivel. A T7 Combat Car egy partiállat, amely szeret táncolni a csatatéren. Lehet, hogy kis szintű, de a sebessége és a sorozatsebzési potenciálja az egekbe emeli.

WZ-111 Alpine Tiger ajánlatok

Néhány nehéz tankban megvan az ütőerő, de hiányzik a stílus; mások jól néznek ki, de hiányzik belőlük az ütőerő. A WZ-111 Alpine Tiger nem köt kompromisszumokat, és a lenyűgöző megjelenést akkora sebzéssel kombinálja, amely az ellenfeleket visszaküldi a garázsukba. Ez a kínai nehéz harckocsi 390 HP alfa sebzéssel, és 230 mm-es frontpáncélzattal jól bírja a strapát - mindezt úgy, hogy közben meglepően jó, 50 km/h-s végsebességgel büszkélkedhet! Még a lenyűgöző Tiger-stílusa sem kizárólag a kinézet miatt van, hanem tovább növeli az álcázását.

T7 Combat Car ajánlatok

T7 Combat Car egy kis vadállat, gyorstüzelő géppuskával56 km/h-s végsebességgel és nagy lövegkitérítési szöggel. Táncold körbe a csatateret, használd ki az egyenetlen terepet, és az 50 lövedékkel okozz 400 HP sorozatsebzést az ellenfeleknek. A kiváló gyorsulásnak köszönhetően gyorsan el tudsz tűnni, újratölteni, és jöhet a következő menet.

Kövess Minket!Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.