Új Outlast és egy meglepetés – Ezekkel játszunk a hétvégén

Új Outlast és egy meglepetés – Ezekkel játszunk a hétvégén

Zombik, szellemek, pestis és még sok minden vár rátok ezekben a játékokban.

Heteken át tartó esőzés és rossz idő után, most hétvégén végre megtapasztalhatjuk, hogy milyen is lesz a nyár, azonban játékok tekintetében tartjuk ezt a borús hangulatot. Egy kivételével olyan címek kerültek fel a mostani listára, melyek nem éppen a szórakoztatásról szólnak, inkább maradandó nyomot hagynak a játékosokban, melyekről még sokáig elmélkedhetnek. Zombik, kísérletek, és pestis is vár itt rátok, a döntés a ti kezetekben van.

 The Outlast Trials 

Az Outlast sorozat legújabb része nem csak a hét, de valószínűleg a hónap legnagyobb durranása is. A játék május 18-án vált elérhetővé, és az eddigi tapasztalatok alapján lenyűgözőre sikerült – már amennyire egy ilyen brutális horror lehet az. Red Barrels meginvitál bennünket, hogy megtapasztaljuk az elmezavart egyedül vagy akár a barátaink társaságában. Ha sikeresen kiálljuk a próbákat, és élünk a végén, akkor hagyják, hogy elszabaduljunk... de vajon addigra más emberek leszünk? Egy próbát mindenképp megér!

 Days Gone 

2021. május 18-án jelent meg az egyik legsikeresebb zombis játék, a Days Gone. Deacon St. Johnként kell a járvány sújtotta Amerikában harcolnod az életben maradásért, miközben a kihalt városokat járod. Próbáld meg megtalálni az élet értelmét ebben a nyílt világú akció-kalandjátékban – ha van. Steamen most ráadásul 67% kedvezmény van rá, így 16,49 euróért a tied lehet.

 Dauntless 

A Phoenix Labs ingyenesen játszható online akció-RPG játéka 2019 óta menetel. A Dauntless által igazi szörnyvadásszá válhatsz, akinek a nevét az egész világon rettegik. Fejleszd a karaktered, és indulj egyedül vagy akár a barátaiddal a legbrutálisabb élőlények levadászására. Ha sikerrel jársz, a jutalom nem marad el. A folyamatos frissítések és események garantálják azt, hogy egyhamar ne unj rá a kalandra.

 Pathologic 2 

Készen állsz szembeszállni a pestissel? Ebben a 2019 májusában megjelent, nyílt világú horror RPG-ben ezzel a rettegett járvánnyal kell megküzdened. Készíts gyógyszereket, boncold fel az elhunytakat, kereskedj és harcolj. Tehát tegyél meg mindent a túlélésért ebben a kis eldugott városban, hogy végül te legyél az, aki legyőzi a kórt. A Pathologic 2 szinte kivétel nélkül lenyűgözte kipróbálóit.

 Death Stranding 

Hideo Kojima – a legendás játéktervező – remekműve a jövőbe repít el bennünket, ahol egy titokzatos esemény kaput nyitott a holtak és az élők világa között. A szörnyű lények elárasztják bolygónkat, a mi feladatunk pedig az, hogy összehozzuk a megmaradt amerikaiakat, és ezzel reményt adjuk a széthullott világnak. A játék egyértelműen műfajteremtő, amivel rögtön sikerült a közönség szívébe lopnia magát – ezt mi sem bizonyíthatná jobban, mint a számtalan nagyon pozitív értékelés. Az emberiség utolsó mentsvára lehetsz jövő hét csütörtökig ingyen, az eredeti 40 euró helyett.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Melyik játék tetszik a legjobban?

  • 50 %
  • 50 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %