Schwarzenegger utoljára még eljátszaná az egyik ikonikus szerepét

Schwarzenegger utoljára még eljátszaná az egyik ikonikus szerepét

De ez nem a Terminator, mert azzal végleg végzett az elmondása szerint.

Arnold Schwarzenegger hihetetlen pályafutást tudhat maga mögött – a Herkules New Yorkban című filmmel indult a karrierje 1970-ben –, és az elmúlt évtizedek alatt számos ikonikus szerepben tűnt fel, kezdve a Predatorral vagy a Terminatorral. Utóbbi kapcsán egyébként az alábbit nyilatkozta a The Hollywood Reporternek:

„A franchise még nem ért véget. Én viszont befejeztem. Tisztán és világosan eljutott hozzám az üzenet, hogy a Terminator univerzuma más irányban szeretne tovább haladni. Szóval valakinek elő kell állnia egy nagyszerű ötlettel.”

Továbbá ő játszhatta el Conan, a barbárt is, amelyet sokan hajlamosak elfelejteni, ha róla van szó, pedig ez a produkció indította be igazán a karrierjét 1982-ben. A 84-es folytatás, valamint a 2010-es Jason Momoás reboot azonban nem tudta megismételni az első rész sikereit. Valószínűleg ezért is merült fel 2010-ben egyébként egy új ötlet, miszerint belevágnának a The Legend of Conan projektbe, amelyben maga az „Osztrák Tölgy” is visszatérhetett volna. Ez végül nem valósult meg, de az akciósztár nem tett le róla – pedig már 75 éves –, hogy egy nap újra Conan bőrébe bújhasson, még egyszer, utoljára.

A Fubar című sorozatának premierje kapcsán kapták ismét mikrofonvégre Schwarzeneggert, és elbeszélgettek vele az Old Man Conan ötletéről, amiben egy idős barbár megvívhatná az utolsó nagy csatáját. A válasza eléggé egyértelmű volt, mivel nagy kedvvel belevágna a filmbe, de van egy akadálya az új felvonásnak:

„Már tíz éve függőben van. [Fredrik] Malmbergnél vannak a jogok. Ő egyszer odajött hozzám és azt mondta: 'Ó, hát van egy megállapodásom a Netflixszel!'. Csakhogy amikor megkérdeztük a Netflixet, akkor azt a választ kaptuk, hogy hát ők nem tudnak erről semmit. Ez micsoda őrület. Reméljük, sikerül dűlőre jutnia [Malmbergnek ezzel a dologgal]. Szerintem úgy kellene megvalósítani, mint a Nincs bocsánatot, hogy igen is tudomást veszünk a [a karakter] idősödéséről. Van egy remek forgatókönyv, amit John Milius írt, de mások is írtak egyet. Szóval megvan a sztori. Megvannak a rendezők is, akik szeretnék elkészíteni. Csak hát nála [Malmbergnél] vannak a jogok, és amíg ezeket eladja egy-két film vagy egy egész franchise erejéig, nem nagyon tudunk mit tenni.”

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN