Lenyűgözően merész léptekben módosították Ensk térképet

Még egy régi World of Tanks térkép sem esett át olyan lényegi változtatásokon, mint most Ensk.

A World of Tanks térképei Ensk közül már a zárt bétában is helyet kapott. Eleinte egy teljesen korrekt térképként lehetett rá tekinteni, azonban ahogy haladtunk előre az időben, úgy váltak egyre gyorsabbá és veszélyesebbé a harckocsik, így napjainkban egy-egy csata Ensken nem tart tovább 5 percnél. A Wargaming fejlesztői valószínűleg épp ebből a megfontolásból minden eddiginél nagyobb revízió alá vonták a térképet.

Ensk egyik legfőbb problémája az volt, hogy a legkisebb térképek egyikeként csupán 600x600 méteres volt. Az újragondolt Ensk azonban a legtöbb World of Tanks pályához hasonlóan 1000x1000 méteresre nőtt. Galériánkban közelebbről is szemügyre tudjátok majd venni a módosításokat, így kifejezetten szeretnénk felhívni figyelmeteket arra, hogy próbáljátok meg a régi térképhatárokat elhelyezni képzeletben a módosított részeken, hiszen így igazán szembeötlő lesz a változás. Mindent egybevetve azt mondhatjuk, hogy még egy térkép sem kapott soha egy ennyire merész újragondolást, ami ugyanakkor azt is előrevetíti, hogy a későbbiekben talán több problémás térképpel is hasonlóan járhat el a Wargaming.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.