Az MK 1 megjelenése előtt, még 90%-os leértékeléssel húzhatunk be két nagyszerű verekedős játékot

Az MK 1 megjelenése előtt, még 90%-os leértékeléssel húzhatunk be két nagyszerű verekedős játékot

Szeptemberig még sok idő van hátra. Nyárra még érdemes behúzni ezt a két gyönbgyszemet.

Pár nappal ezelőtt felbolydult a verekedős játékok közössége, hiszen bemutatták a Mortal Kombat sorozat legújabb részének az előzetesét. Akkor kiderült, hogy a játékot már lehet előrendelni, persze igencsak borsos, 70 eurós ár mellett. Ha pedig lehet hinni a híreknek, akkor az új epizód szeptember 19-én kerül a virtuális polcokra. 

Persze addig sem maradunk időtöltés nélkül. Hiszen a teljes franchise olyan leértékelést kapott, amitől még nekünk is leesett az állunk. Talán a legerősebb az Ultimate Fighting Bundle, amiben az Injustice 2 és a Mortal Kombat 11 Ultimate kapott helyet. Ezt mindössze 10 euróért lehet behúzni. 

De ezzel még a sor nem ért véget, hiszen a teljes széria kalapács alá kerül. Korábbi részek, DLC-k és gyakorlatilag minden, ami kapcsolódik a sorozathoz, sokkal olcsóbb most. Szóval, ha valaha is szerettétek volna behúzni ezeket, akkor ne várjatok, mert ennél jobb akcióra nem igazán lehet számítani.

Minden eddiginél brutálisabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik az új Mortal Koimbat! Ha érdekel a Mortal Kombat 1, megtalálod a Konzolvilág kínálatában!

Kövess Minket!



Gamer szótár