Illusion 100 - Papagájként akartak eladni egy tyúkot

Illusion 100 - Papagájként akartak eladni egy tyúkot

Utólag vicces a pórul járt férfi esete, de reméljük több ilyennel nem próbálkozik meg a jövőben.

Egészen elképesztő történet látott napvilágot Pakisztánban, miután egy férfi dragonbornra itta magát és lehetetlen küldetésre szánta el magát: zöldre festett egy tyúkot és megpróbálta azt az interneten eladni. Papagájként. Végül is madár-madár, még azt is gyorsan leszögezte, hogy beszélni nem tud, illetve az a furcsa szokása van, hogy kotkodácsol, így a vásárlót nem érhette csalódás. Ám a férfi hiába hitte azt, hogy az Illusion és a Trade képessége már elérte a 100-as szintet, csalódnia kellett.

Ahogy az alábbi képen is látszik, van még mit gyakorolnia, mert valamiért (rejtély, pedig igazi mestermunkáról van szó) a vevők átláttak a szitán és nem vásárolta meg senki tőle az állatot, pedig baráti áron, 6500 rúpiáért, vagyis nagyjából 8000 forintért árulta.

Úgy látszik, nagy igyekezetében valójában ő kapott egy erős illúzióvarázslatot, amitől azt hitte, hogy a terve beválhat. Szerencsére nem jött neki össze, így egy gyanútlan vásárló sem járt pórul. Bármennyire is megmosolyogtató a próbálkozás, végső soron mégiscsak meg megpróbálta az embereket átverni, reméljük ez a pofon elég volt ahhoz, hogy a jövőben ne csináljon ilyet újra.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN