Holnap megjelenik az új LoL-os játék, hangolódj velünk Ekko nagy kalandjára

Holnap megjelenik az új LoL-os játék, hangolódj velünk Ekko nagy kalandjára

Az előrendelők egyedi Golden Ekko skinnel gazdagodnak.

Kifejezetten nagy hadjáratra indult a Riot Games a Riot Forge-dzsal és a Double Stallionnal, hogy minden LoL-kedvelőhöz eljuttassák a CONVERGENCE: A League of Legends Story hírét. A legújabb Runeterra világában játszódó akciójáték megjelenéséig már csak egyetlen nap van hátra, holnap Nintendo Switchen, PlayStation- és Xbox- konzolokon, Steamen, Epic Gamesen és GOG-on vághattok majd bele a zauni kalandba.

Nem olcsó, de legalább nagy körülötte a hype

A minden PC-s számára ismert Steamen jelenleg 29,99 €-t kérnek el a játék előrendelői alapkiadásáért, a Deluxe Edition 39,99 €-ba kerül. Ez azt jelenti, hogy messze nem a tripla A kategóriás árazásra kell felkészülnötök akkor, ha szeretnétek Ekko irányításával rendet tenni a kütyüktől hemzsegő környezetben, de így is legalább 11 000 forintot le kell tennetek GabeN elé a virtuális pultra. Az előrendelők "csak" egy Golden Ekko skinnel gazdagodnak, más bónusz nem üti a markukat. A legnagyobb rajongóknak ott van az abszolút csúcs, a gyűjtői kiadás, ami azonban 60 000 forintba kerül. Cserében rengeteg mütyür, valamint egy látványos szobor kerül a tulajdonába annak, aki beruház erre a limitált kollekcióra.

Vásárlás előtt ezeket érdemes fejben tartanotok

A játék kizárólag egyjátékos módban pörgethető, nincs benne semmilyen multi. Az eddigi tapasztalatok alapján (Ruined King, Hextech Mayhe, The Mageseeker stb.) nem készül DLC a CONVERGENCE-hez, vagyis ha kipörgetted, akkor tulajdonképpen megkaptad a teljes "élményt". Mivel egy 2D-s akció-platformerről van szó, a legjobb irányításhoz szükségetek lehet egy kontrollerre, ami megkönnyíti a tökéletes kivitelezéseket. A sztori fontos szerepet tölt be a fejlesztők elmondása alapján, ezért érdemes lesz elolvasni és meghallgatni a párbeszédeket. Az időmanipuláció képessége elengedhetetlen lesz az előrehaladás szempontjából. Végül ott van Zaun, amely egyedüliként szolgáltatja majd a kalandok helyszínét. Undercity sosem látott zegzugainak felfedezése mindenképpen megéri majd a rááldozott perceket.

Kövess Minket!



Gamer szótár