Rengeteg tárgyat megváltoztattak, de volt, ami elkerülte a Riot figyelmét

Rengeteg tárgyat megváltoztattak, de volt, ami elkerülte a Riot figyelmét

A 13.10-es patch során rengeteg dolga volt a Riotnak, nem is tudták hibátlanul megoldani.

Csütörtök este élesedett a 13.10-es frissítés, amely hatalmas változásokat hozott az Idézők szurdokában. Elképesztően sok tárgyat módosított a Riot Games, amelyek elsősorban az ADC-ket és az assassinokat érintették. Több mitikus tárgyat átalakítottak, lefokoztak legendásnak, mások mitikussá váltak. Ebbe a zsákba beleesett a Prowler's Claw, vagyis A portyázó karma is, amely az alábbi változtatásokat kapta.

  • Új - Módosított osztály: Mitikus osztályú ⇒ Legendás osztályú
  • Teljes költség: 3100 ⇒ 3000
  • Sebzés: 60 ⇒ 55
  • Képességgyorsítás: 20 ⇒ 15
  • Halálosság: 18 ⇒ 15
  • Eltávolítva - Aktív – Homokkarmolás: eltávolítottuk a Homokkarmolás aktív hatását.
  • Új - Passzív – Homokkarmolás: a rohamozást, Átvillanást vagy a láthatatlanságból való kilépést követő első hősök elleni támadás 85 + 45% sebzést (távolsági harcos hősök esetében 65 + 30% sebzést) sebzést okoz (10 másodperc töltési idő). Ha a viselője közelharcos, a támadás 0,5 másodpercre 99%-kal lelassítja a célpontot.

Vagyis módosult az aktívja, már nem lehet vele dashelni, helyette nagyobbat sebez dash után. Legalábbis a legtöbb esetben, ugyanis egy felhasználó az egyik meccsen észrevett egy anomáliát, amit aztán megosztott a közösség többi tagjával is Redditen. Az látszik, hogy ARAM-mérkőzésen Zoe veszi fel a W-jével, a Varázstolvajjal, majd ennek segítségével nem sokkal később boldogan rácsúszik az Udyrra. Végül a gyilkosságot nem sikerül megszereznie, de a jelenség mindenképpen érdekes, amit orvosolnia kell a Riotnak. Ez persze nem az első ilyen, Zoe W képessége rendszeres szereplője a bugjelentéseknek, egyszerűen nem jut rá elég figyelem a frissítések után, ezért mindig nem követi le megfelelően a módosításokat.

Zoe can still dash using Prowler's Claw that she picks up on Patch 13.10
by u/fakesightstone in leagueoflegends

Kövess Minket!



Gamer szótár