Készülj fel minden eshetőségre a könnyű, közepes és nehéz tank ajánlatokkal

Készülj fel minden eshetőségre a könnyű, közepes és nehéz tank ajánlatokkal

A legújabb prémium bolt ajánlatok szinte mindenki számára tartogatnak valamit. 

A legújabb prémium bolt ajánlatok szinte mindenki számára tartogatnak valamit. Szükséged van egy új nehéz tankra, hogy félelmet kelts az ellenfelekben? Vidd haza a Calibant! Keresel egy alattomos könnyű tankot nagy percenkénti sebzéssel? Nézd meg a Type 62-t! Ha a sokoldalú amerikai-francia harcosok tetszenek 4-lövetű automata töltővel, akkor ne hagyd ki az M4A1 FL 10-et!

Caliban ajánlatok

Caliban egy nehéz harckocsi 2-lövetű automata töltőrendszerrel és egy erős löveggel. Lehet, hogy a pontosság és a töltési idő tekintetében kissé elmarad a legjobbaktól, de mérföldekkel előrébb jár, amikor a sebzésről van szó. A normál R.RO lövedékei 850 HP alfa sebzésre képesek és 180 mm-es páncélátütésre, míg a PCT lövedékek 600 HP-t sebeznek és 292 mm acélt képesek átütni. Ez a harcos a frontvonalon teljesít a legjobban, és a 10 fokos lövegsüllyedésével a dombos terepen is megállja a helyét. Bár a torony elülső páncélzata néhol a 250 mm-t is eléri, a Caliban inkább pusztító tűzerőjére támaszkodik, hogy gyorsan végezzen az ellenfeleivel. Használd ki a 33 km/h-s végsebességet, hogy kulcspozíciókat foglalj el vagy fedezékbe vonulj újratölteni.

Type 62 ajánlatok

Type 62 lenyűgöző, 1963-as percenkénti sebzésével az egyik legjobb a kategóriájában. Alacsony profilja lehetővé teszi, hogy ez a ravasz, könnyű tank könnyen átcsússzon az ellenfél védelmi vonalain, mielőtt minden erejét bevetné. Nagy álcázási értékeivel és 390 m-es látótávolságával pedig kiváló passzív felderítő. A játék második kínai tankjaként és a könnyű harckocsi ág első tagjaként minden tankgyűjtemény kötelező darabja. Tehát, akár észrevétlenül akarsz lopakodni, akár fejest ugrasz a csatába, a Type 62 mindenhol megállja a helyét.

M4A1 FL 10 ajánlatok

Az M4A1 FL 10 egy közepes harckocsi, amely a klasszikus Sherman-járműtestet és az öntöltő AMX-13-as tornyot egyesíti egy egyedi és hatékony csomagban. Az amerikai és francia együttműködés révén kiváló mobilitással büszkélkedhet, 48 km/h-s végsebességgel és 43 fok/s forgási sebességgel, ami rendkívül jól manőverezhetővé teszi a harcmező bármelyik részén. A 4-lövetű automata töltővel ellátott löveg mindössze 5,25 másodperc alatt átlagosan 540 HP sebzést képes okozni, rövid, 2 másodperces célzási idővel és 148 mm-es páncélátütéssel. Akár az agresszív, akár a passzív játékmódot részesíted előnyben, az M4A1 FL 10 egy sokoldalú tank, amely bármilyen helyzethez alkalmazkodik. Pontos lövegének és 370 méteres látótávolságának köszönhetően közép- és nagy távolságra is képes tűztámogatást nyújtani.

Szerinted a háromból melyik tankot érdemes megvásárolni?

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.