Családi üzelmekkel indítja a nyarat a Netflix!

Családi üzelmekkel indítja a nyarat a Netflix!

„Ti ezért pénzt kaptok?” – Ha még nem láttad, érdemes tenni egy próbát ezzel a filmmel.

Ismét egy fantasztikus alkotással rukkol elő a Netflix, bár a legutóbbi dokudráma sorozatuk csúfos kudarcot vallott, de ettől még nem áll meg az élet a streamingplatformon. A nyarat az utóbbi évtized egyik legjobb vígjátékával nyitják meg, hiszen június 1-jén újfent elérhetővé válik a kínálatukban a Családi üzelmek (We're the Millers). Ez az agyament poénokkal tűzdelt film garantálja a szórakozást, és mi sem lehet ennek biztosabb jele, mint a szereplőgárda: Jennifer Aniston (Rose O'Reilly), Jason Sudeikis (David Clark), Emma Roberts (Casey Mathis) és Will Poulter (Kenny Rossmore).

Jennifer Anistont talán nem kell bemutatni, a Jóbarátok óta az egyik legfelkapottabb színésznővé vált és karrierje során különösen szeret vígjátékokban szerepelni, főleg Adam Sandler, Ben Stiller vagy Jason Bateman oldalán. Jason Sudeikis sem szégyenkezhet ezen a téren, de talán a filmben Will Poulter karakterét sikerült eltalálni a legjobban, akiből számtalan mém született azóta. Kicsit olyan érzése van az embernek, ha megnézi A galaxis őrzői 3. részét, hogy Kenny-t ültették át és belőle lett Adam Warlock, bár nem szeretnénk beskatulyázni a színészt, de az tény, hogy nehéz levetkőzni az effajta szerepeket Hollywoodban.

A 37 millió dollárból készült produkció végül 270 millió dollárt hozott a konyhára a Warner Bros. Picturesnek, és bár egy évtizednek el kellett telnie, de még az is lehet, hogy zöld utat kap a folytatás. Az első részben a történet szerint egy drogbárónak eladósodva egy kétségbeesett fűkereskedő álcsaládot toboroz, akik segítenek neki átcsempészni egy nagyobb mennyiségű füvet a határon a lakóautóját használva. Valószínűleg valami hasonlóval rukkolnának majd elő a folytatásban is, amelyről Jennifer Aniston pozitívan nyilatkozott, elmondása szerint leültek már vele tárgyalni a Családi üzelmek 2. részéről, biztosat viszont egyelőre nem tudni.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN