Még idén befut a brutálisnak ígért Hamupipőke horrorfilm

Még idén befut a brutálisnak ígért Hamupipőke horrorfilm

Ismét kapunk az álomgyártól egy fantasztikus „művészfilmet”, ami valószínűleg annyira rossz lesz, hogy az már jó.

Hollywoodban nem ismernek lehetetlent és gyakorlatilag semmi sem szent a tengeren túlon. Emiatt pedig a közelmúltban olyan klasszikus gyermekmesékből is, mint a Micimackó (Micimackó: Vér és méz) és a Hogyan lopta el a Grincs a karácsonyt (The Mean One) – ráadásul a Bambin is gondolkoznak –, képesek voltak véres horrorfilmeket készíteni, de a sor itt nem ér véget, mivel most Hamupipőke van terítéken. A Bloody Disgusting jelentette először, hogy horrorfilmként tér vissza a képernyőkre a Grimm testvérek egyik legnépszerűbb mesefigurája, méghozzá Hamupipőke átka (Cinderella's Curse) címmel.

A ChampDog Films égisze alatt készülő alkotás munkálatai egyébként rohamléptékben halad, mivel még idén forgalomba kerül, miután a Bloody Disgusting azt is megtudta, hogy az ITN Studios 2023. októberében akarja kiadni a filmet. A forgatás eközben már a jövő hónapban elkezdődik az Egyesült Királyságban.

A film producere és rendezője Louisa Warren lesz, a forgatókönyvet Harry Boxley (Mary Had A Little Lamb) írta. A főbb szereplőket Kelly Rian Sanson, Chrissie Wunna és Danielle Scott alakítja majd.

Louisa Warren a Bloody Disgustingnak a következőket osztotta meg erről a csodáról:

„Ez egy hihetetlenül egyedi elmesélése lesz az eredeti Hamupipőke sztorinak, amelyet mindannyian szeretünk és ismerünk. A nézők majd láthatnak néhány igazán szörnyű gyilkosságot a filmben, amiket a főszereplő követ el. Azt hiszem a horror rajongók örömüket lelik majd ebben a sötét hangulatú és újragondolt sztoriban.”

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN