Hirdetés

A jó dolgok hármasával érkeznek, ahogy a prémium tankok is

A World of Tanksnek is megvan a maga változata a szerencsés hármasról, a prémium bolt legújabb ajánlataiban meg is találod.

Hirdetés

A világ különböző kultúrái, mitológiái és elbeszélései különleges jelentőséget tulajdonítanak a 3-as számnak. Az északi mitológiában a sors három istennője határozza meg az emberek sorsát. A kínai kultúra a 3-as számot szerencsésnek tartja, mivel az hasonlít az „élet” szóhoz. A mesékben és a népmesékben gyakran jelenik meg a hármas szám, mint például Aladdin három kívánsága vagy a Három testőr. Természetesen a World of Tanksnek is megvan a maga változata a szerencsés hármasról, a prémium bolt legújabb ajánlataiban meg is találod. Válassz az M54 Renegade, a Cromwell B vagy az ISU-122S közül, és mutasd meg az ellenfeleidnek, hogy a legjobb dolgok hármasával jönnek.

M54 Renegade ajánlatok

Az M54 Renegade egy pisztolyhős, aki nem viccel. Erős lövege elképesztő 2117-es percenkénti sebzéssel, jó átütéssel és 10 fokos lövegkitérítéssel igazán sokoldalúvá teszi ezt a járművet. A tank 45 km/h-s végsebességének köszönhetően gyorsan el tud menekülni a törvény hosszú karja elől - vagy bárki elől, aki kergeti. A nagy sebességű lövedékei pedig ugyanolyan könnyen áttörik az ellenfelek páncélzatát, mint egy páncélszekrényt a bankban.

Cromwell B ajánlatok

A Cromwell B egy brit közepes harckocsi, a második világháborúban az európai hadszíntéren bevetett cirkáló tankok egyike. A Cromwellek harcoltak Franciaországban és Németországban, és végül eljutottak Berlinbe, ahol 1945. szeptember 7-én részt vettek a győzelmi felvonuláson. Innen származik a tank nevében megtalálható „B“ betű . A lenyűgöző, 64 km/órás végsebessége és 2076 életerőnyi percenkénti sebzésre képes lövege félelmetes ellenféllé teszik ezt a járművet a csatatéren. Továbbá a közelharcokban előnyt biztosít számára az is, hogy nagy sebzést képes okozni ütközéssel az ellenséges tankoknak. Ráadásul a Bajtársak nulladik készséggel még komolyabb erő leszel a harcmezőn. Bővítsd a gyűjteményedet a Cromwell B-vel, és élj újra történelmi pillanatokat a harcmezőn.

ISU-122S ajánlatok

Az ISU-122S egy pörölykalapács. Nála minden arról szól, hogy a lehető legkevesebb ütéssel törjön össze dolgokat. 122 mm-es ágyúval és rövid, 7,09 másodperces újratöltési idővel rendelkezik, így könnyedén elérheti az elképesztő 3162-es percenkénti sebzést, amely sok nagyobb szintű páncélvadásszal is vetekszik. Használd ki a jó álcázási értékeit és az alacsony profilját, hogy az ellenfeleid mögé lopakodj, vagy 43 km/h-s végsebességével támadj váratlan irányból. Sokoldalúságának és a Bajtársak nulladik készséggel érkező legénységének hála, tökéletes választás lehet a támogató és az agresszív játékstílusokhoz.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés