Hirdetés

Új előzetest és megjelenési dátumot kapott az Assassin's Creed Mirage

Októberre érdemes kivennetek a szabadnapokat!

Hirdetés

Rengeteg izgalmas újdonsággal és előzetessel készült a Sony a PlayStation Showcase műsorára. Ahogy azt vártuk, alaposan odacsaptak az asztalra, megmutatták, hogy a már harmadik évében járó PS5 milyen új címekkel bővül a jövőben, a felhozataluk pedig egészen impozáns.

A Ubisoft következő nagy dobása, az Assassin's Creed Mirage is előkerült! A hónapok óta várt játék, mely végre visszatér a széria gyökereihez új előzetesben mutatta meg magát. Bár még mindig nem konkrét gameplayt láttunk, az már most látszik, hogy a játékmenet tényleg lassabb, megfontoltabb, mint a Valhalla esetében, a közel-keleti helyszín pedig még inkább ráerősít a nosztalgiafaktorra. Ízig-vérig keményvonalas Assassin's Creednek tűnik a Mirage, amire már nem is kell várnunk sokat, hiszen a játék végre egy megjelenési dátumot!

Az Assassin's Crred Mirage okjtóber 15-én érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re is.

Kövess Minket!Gamer szótár

LAN

Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Gaming - Egyesültek a hazai esport szervezetek a HUNESZ tisztújító közgyűlésén

Beolvadt a Magyar E-sport Szövetségbe (HUNESZ) a korábbi Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség (NGES), így egyesültek a hazai e-sport szervezetei. A HUNESZ 2023. szeptember 23-án megtartott tisztújító közgyűlésén az elnökségi tagok mellett egyúttal az új elnököt is megválasztották Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója személyében, a korábbi alapító elnök, Biró Balázs György főtitkárként viszi tovább a Szövetség szakmai vezetését.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés