Kezdődik a vadászat! - Játékmenet videón a Marvel's Spider-Man 2!

Kezdődik a vadászat! - Játékmenet videón a Marvel's Spider-Man 2!

Ősszel kezdődik a vadászat, Kravennek Pókemberre fáj a foga!

Nem hagyta cserben a Sony a játékosokat! Számos izgalmas újdonságot mutattak be a PlayStation Showcase során, de az igazi koronaékszer az a bemutató végére tartogatott Marvel's Spider-Man 2! Végre játékmenet előzetest kapott minden idők egyik, ha nem a legjobb Pókember-játéka.

A grafika bámulatos, a fekete pókruha és képességei látványosak és őrülten jó látni, ahogy együtt dolgozik Peter és Miles. Coop játékmód nem lesz a játékban, singleplayer marad a Marvel's Spider-Man, de mindkét karakter elérhető lesz a sztori során, nagyon úgy tűnik, hogy bármikor váltogathatunk majd közöttük, de valószínűleg a sztorinak is lesznek olyan elemei, amikor rá leszünk kényszerítve, hogy egyik vagy másik Pókemberrel játszunk.

És a legjobbat még nem is mondtuk, nem kell már sokat várnunk a játékra, a Marvel's Spider-Man 2 még idén ősszel érkezik PS5-re, ezt immár hivatalosan is megerősítették!


OKTÓBERBEN ÚJRA BEHÁLÓZZA A SZÍVÜNKET A BARÁTSÁGOS ÉS KÖZKEDVELT PÓKEMBER! JÖN A MARVEL'S SPIDER-MAN 2, AMIT MÁR ELŐRENDELHETTEK A KONZOLVILÁGNÁL!

Kövess Minket!



Gamer szótár