LEC: Stílusosan szólt be egykori csapatának a veterán támogató

LEC: Stílusosan szólt be egykori csapatának a veterán támogató

Nem lennénk most a csapat social media menedzserének helyében.

Közepesen kulturált sárdobálás kezdődött el a Twitteren, miután az EXCEL Esports bejelentette, hogy a jövőben nem folytatják a közös munkát Targamasszal. A belga veterán már hónapok óta nem volt aktív tagja az LEC-csapat kezdőötösének, mivel a csalódást keltő téli szezon után a vezetőség úgy döntött, hogy LIMIT jobban passzol majd Patrik mellé az alsó ösvényen. Az eredmények végül nem igazolták ezt a cserét, mivel tavasszal pontosan ugyanolyan gyenge teljesítményt nyújtott a szerb supporttal az együttes, mint az idei év első kiírásában. A 22 éves srác hanyagul odabökte a saját búcsúztató bejegyzése alá, hogy „én nem vagyok hálás azért, amit csináltatok, de azért sok szerencsét nektek is.”

Karmine Corp lecsapott a lehetőségre

Miután leejtette a mikrofont Targamas, azonnal jött a háromszoros EMEA Masters-bajnok bejelentése. A KC-ba tulajdonképpen hazatért az EXCELből kitett profi e-sportoló, mivel 2021-ben már eltöltött két szezont a francia klubnál. Az LFL legnagyobb rajongói táborával rendelkező csapata Targamas mellett visszaigazolta Cinkrofot is, így egy brutálisan erős ötöst sikerült összerakniuk. A Cabochard-Cinkrof-Skeanz (csere jungler)-Saken-Caliste-Targamas az egyik legnagyobb favoritja a francia topliga nyári szezonjának, valamint az EM következő splitjének is. Az új Karmine Corp ötösben egyedül az ADC nem rendelkezik nemzetközi tapasztalattal, de a rengeteg veterán körülötte biztosan megadja majd azt a kellő támogatást az újoncnak, amire szüksége lesz a "nagyok között".

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.