Battle Pass X. szezon: Vedd át a jutalmaidat még a szezon vége előtt

Battle Pass X. szezon: Vedd át a jutalmaidat még a szezon vége előtt

A Battle Pass X. szezonja május 31-én véget ér, úgyhogy ezúton szeretnénk emlékeztetni, hogyan hozhatod ki a legtöbbet 2023 első Battle Pass-szezonjából, mielőtt véget ér. 

Ha szeretnéd teljesíteni a három fő fejezetet, hogy megszerezd a szezon összes jutalmát, a következő két pontot tartsd szem előtt.

1. Fektesd be az elosztatlan Battle Pass-pontjaidat a nem teljesített fejezetekbe

A X. szezonban bármilyen sorrendben teljesítheted a fejezeteket, vagyis könnyedén szüneteltethetsz egy fejezetet, hogy egy másikon kezdj dolgozni. Ha anélkül játszol, hogy kiválasztottál volna egy fejezetet, vagy a fejezet szüneteltetve van, tovább gyűjtheted a Battle Pass-pontokat, amelyeket befektethetsz az általad kiválasztott fejezetbe. Mivel az el nem költött Battle Pass-pontjaid a szezon végén elvesznek, itt az ideje felhasználnod őket a remek alap- és megnövelt jutalmakért. Minden fejezethez tartozik egy király progresszív stílus, az Improved Pass-szal pedig akár a Jutalomedzést is megszerezheted!

2. Oldd fel a Pontboltot a további jutalmakért

Miután teljesítetted mindhárom fejezet alapjutalom-útvonalát, hozzáférést kapsz a játékbeli bolt egy új jutalomrészlegéhez, ahol elköltheted a szezon során megszerzett összes Battle Pass-pontodat a következő jutalmakra:

  • Kötvények
  • 3D-stílus az összes Battle Pass-alapjárműhöz, az I. szezontól a VII. szezonig, plusz a IX. szezon
  • Egyedi harckocsizók a IV. szezontól a IX. szezonig

A három fejezetből összesen akár 7500 Battle Pass-pontot is összegyűjthetsz. Költsd el őket, mielőtt a szezon véget ér! Az el nem költött Battle Pass-pontok a szezon végén elvesznek, úgyhogy ne felejtsd el elkölteni őket, ha szeretnéd megkapni a jutalmakat.

Tárgyak tokenekért

A Battle Pass-pontoktól eltérően – amelyek minden szezon végén törlődnek – a Battle Pass-tokeneket egy éven át gyűjtheted. A X. szezonban 21 tokent szerezhetsz alap- és megnövelt jutalomként, és további 3 tokent a teljes gyűjtemény összeállításáért.

Még van időd befejezni a Battle Pass X. szezonját, úgyhogy ne aggódj, ha még dolgoznod kell a zsákmányért. Ne feledd, hogy a Battle Pass X. szezonja május 31-én 02:30-kor (CEST) véget ér, úgyhogy hozd ki a legtöbbet 2023 első Battle Pass-szezonjából, amíg lehet!

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.