Hirdetés

Pedro Pascal is beszámolt róla végre, hogy ki van Mando sisakja alatt

És azt is megosztotta, hogy neki gyakorlatilag már csak egyetlen feladata van a karakterrel kapcsolatban.

Hirdetés

Pedro Pascal jelenleg az egyik legfelkapottabb színész Hollywoodban, és ezáltal nagyon elfoglalt ember. Az utóbbi időben simán megesett, hogy 4-5 produkcióban is feltűnt egy évben, ezért az ideje egyre drágább, ráadásul nem lehet egyszerre két helyen, pedig néha úgy tűnik ő képes erre. Az internet népét ugyanis egy ideje már nagyon foglalkoztatja az a téma, hogy vajon milyen szerepet is játszik a The Mandalorian című sorozatban. A válaszra való várakozás végre véget ért, hiszen Pascal hivatalosan is megerősítette, hogy ő már csak a hangját adja szinte a karakternek.

A The Hollywood Reporter az egyik műsorában erről kérdezte a színészt. Vajon igaz-e, hogy nem mindig kell jelen lennie a The Mandalorian forgatásán? Pascal kifejtette, hogy javarészt már csak szinkronizálja a főszereplőt. Brendan Wayne bújik Din Djarin bőrébe a forgatásokon – eközben Lateef Crowder végzi a kaszkadőrmutatványokat. Pascal még a színészi játékot is jobbnak nevezte ezáltal, de aztán megosztotta azt is, hogy mi az oka a távollétének.

„Hosszú ideig kísérleteztünk, emiatt sokat volt rajtam a ruha, és őszintén szólva a testem nem volt felkészülve a négy hónapos strapára. De volt rajtam. Jelentős mennyiségű időt töltöttem a sisak alatt. De mostanra már kitaláltuk ez miként működhet a legjobban, ami szuper klassz, és így lehetőséget kaptam arra, hogy elmehessek és valami mást csinálhassak.”

Pascal hozzátette, hogy szerinte Wayne alakítása nagyszerű, és soha nem volt olyan eset, amikor visszanézte volna a sorozatot, és úgy érezte bármit is változtatna a karakteren, vagy azon, ahogyan az adott jelenetben interakcióba lép a környezetével. Persze Pascal azért feltűnt már Din Djarin szerepében a képernyőn, amikor is érzelmi vagy narratív okokból le kellett vennie a sisakját.

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés