Pedro Pascal is beszámolt róla végre, hogy ki van Mando sisakja alatt

Pedro Pascal is beszámolt róla végre, hogy ki van Mando sisakja alatt

És azt is megosztotta, hogy neki gyakorlatilag már csak egyetlen feladata van a karakterrel kapcsolatban.

Pedro Pascal jelenleg az egyik legfelkapottabb színész Hollywoodban, és ezáltal nagyon elfoglalt ember. Az utóbbi időben simán megesett, hogy 4-5 produkcióban is feltűnt egy évben, ezért az ideje egyre drágább, ráadásul nem lehet egyszerre két helyen, pedig néha úgy tűnik ő képes erre. Az internet népét ugyanis egy ideje már nagyon foglalkoztatja az a téma, hogy vajon milyen szerepet is játszik a The Mandalorian című sorozatban. A válaszra való várakozás végre véget ért, hiszen Pascal hivatalosan is megerősítette, hogy ő már csak a hangját adja szinte a karakternek.

A The Hollywood Reporter az egyik műsorában erről kérdezte a színészt. Vajon igaz-e, hogy nem mindig kell jelen lennie a The Mandalorian forgatásán? Pascal kifejtette, hogy javarészt már csak szinkronizálja a főszereplőt. Brendan Wayne bújik Din Djarin bőrébe a forgatásokon – eközben Lateef Crowder végzi a kaszkadőrmutatványokat. Pascal még a színészi játékot is jobbnak nevezte ezáltal, de aztán megosztotta azt is, hogy mi az oka a távollétének.

„Hosszú ideig kísérleteztünk, emiatt sokat volt rajtam a ruha, és őszintén szólva a testem nem volt felkészülve a négy hónapos strapára. De volt rajtam. Jelentős mennyiségű időt töltöttem a sisak alatt. De mostanra már kitaláltuk ez miként működhet a legjobban, ami szuper klassz, és így lehetőséget kaptam arra, hogy elmehessek és valami mást csinálhassak.”

Pascal hozzátette, hogy szerinte Wayne alakítása nagyszerű, és soha nem volt olyan eset, amikor visszanézte volna a sorozatot, és úgy érezte bármit is változtatna a karakteren, vagy azon, ahogyan az adott jelenetben interakcióba lép a környezetével. Persze Pascal azért feltűnt már Din Djarin szerepében a képernyőn, amikor is érzelmi vagy narratív okokból le kellett vennie a sisakját.

Kövess Minket!



Gamer szótár