Csapj le a Nissin pólókra az Esport1 Piacon!

Csapj le a Nissin pólókra az Esport1 Piacon!

Gyűjtsd az E1 pontokat, nézd az MNEB közvetítéseket és már tiéd is a póló.

A Magyar Nemzeti Bajnokság versenyei már pörögnek és most a Nissin jóvoltából még jobban megéri nézni őket, mint eddig. A következő hetekben az Esport1 Piacra egy új termék költözik. A Nissin póló garantált ajándék lesz, ami azt jelenti, ha megvásároljátok, akkor már postázzuk is nektek. Nincs sorsolás, nincs szerencse, csak az ajándék!

Esport1 Piac - Nissin Nyereményjáték

Mindez pedig csak 300 E1 pontotokba kerül. Ha még nincs Esport1 felhasználó fiókotok, akkor itt az ideje csinálni egyet. Azt a 300 pontot pedig nagyon gyorsan össze lehet szedni. De lássuk milyen lehetőségetek van erre?

Egyszeri E1 pontszerzési alkalmak

  • A regisztrálás után az első belépés: 100 pont
  • Feliratkozás a Esport1 hírlevélre: 100 pont

Folyamatos E1 pontszerzési alkalmak

  • 1 cikknél/terméknél 1 emote használata: 1 pont
  • 1 szavazáson való részvétel: 3 pont
  • 1 cikk elolvasása: 1 pont
  • 1 cikkhez/termékhez való hozzászólás: 1 pont
  • 1 perc stream nézés az Esport1 csatornákon: 1 pont

A fenti lehetőségek mindig a rendelkezésetekre állnak. De tőletek sokszor kapunk ezzel kapcsolatban kérdéseket, amit most itt megválaszolunk. A cikkek olvasása közt időnek kell eltelnie, az nem működik, hogy megnyitjátok a nap összes cikkét és már megy is a 20-30 pont. A pontot a cikk megnyitásakor automatikusan megkapjátok, de két cikk olvasása között 1 percnek kell eltelnie. A helyzet ugyanez, a szavazásnál és persze a hozzászólásoknál is, két megjegyzés vagy két véleménynyilvánítás között el kell telnie 1 percnek. A másik sokszor elhangzó megjegyzés, hogy a "stream nézés esetében mikor jár a pont?". Az E1 pontokat akkor kapjátok meg, ha az Esport1 felületén nézitek a Twitch adást. Ha látjátok az oldalon, hogy valamelyik csatornánk élőben van, erről láthattok egy képet is lejjebb, akkor azon keresztül megtaláljátok azt az oldalt, ami számolja nektek a pontokat.

Kövess Minket!



Gamer szótár