Battle Pass 2023: A XI. szezon áttekintője

Battle Pass 2023: A XI. szezon áttekintője

Új alapjárművek várnak, melyekhez látványos progresszív stílusok tartoznak, valamint új hősök, akiket kalandjaik egy tenger melletti történelmi tájra visznek. 

A Battle Pass XI. szezonja egész nyáron fontos szerepet kap, május 31-től szeptember 6-ig. Új alapjárművek várnak, melyekhez látványos progresszív stílusok tartoznak, valamint új hősök, akiket kalandjaik egy tenger melletti történelmi tájra visznek. Frissítettük a jutalmak listáját (lásd a teljes útmutatót alább), így már az alapjutalmak között is szerepelnek kísérleti felszerelések, míg a megnövelt jutalmak között aranyat is találsz, a kötvények hozamát pedig kiigazítottuk. Továbbá a Gyűjtemény is elérhető a szezon kezdetétől. Végezetül, egy sor kihívásra számíthatsz, amelyek extra jutalmakat tartogatnak, valamint egy további, korlátozott idejű fejezetre (a szezon közepe táján), melynek jutalmai között egy prémium tank is szerepel!

Teljesítsd a fejezeteket tetszőleges sorrendben

A XI. szezon előrehaladási mechanizmusa már jól ismert azok számára, akik játszottak az előző szezonban. Aktiváld bármelyik fejezetet, ha szeretnél, válts át egy másikra, és később térj vissza, és folytasd onnan, ahol azt abbahagytad. Próbálj meg minden fejezetet teljesíteni, hogy maximálisan kifejleszd a progresszív stílusokat, feloldd a tapasztalt legénységi tagokat, és a kemény küzdelemmel megszerzett Battle Pass-pontjaidat további jutalmakra váltsd. Battle Pass-pontokat Normál csatákban szerezhetsz (VI–X-es szintű járművekkel játszva), valamint a Roham, Frontvonal és Acélvadász: Újjászületés módokban játszva.

Gyűjtsd össze a gyűjteményt és éld át a történetet

Mivel a gyűjtemény a legelejétől fogva elérhető, rögtön belevetheted magad a XI. szezon rendkívül hangulatos cselekményébe. Nyisd fel az elemeket bizonyos szakaszküszöbök elérésével, és ismerd meg közelebbről a hősöket. Néhány izgalmas részlet mellett a gyűjtemény összegyűjtéséért három extra zsetont és egy különleges matricát is kapsz.

Szerezz kísérleti felszereléseket

A XI. szezon fejezeteinek teljesítésével nem csak a progresszív stílusokat fejlesztheted ki, és egyedi, tapasztalt legénységi tagokat szerezhetsz, hanem a kísérleti felszereléskészletedet is bővítheted. Mindegyik típusból négyet szerezhetsz: Tűzvezető rendszer, Mobilitásjavító rendszer és Túlélőképesség-növelő csomag.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.