WoT RU: Stalingrad hamarosan visszatér a játékba

A Lesta Studio hamarosan visszahozza sokak régi kedvenc térképét felújított, HD verzióban.

A World of Tanks még 2017-ben számos térképet dolgozott át HD minőségre, azonban kiestek olyan térképek, mint például Stalingard, amit még a régi verzióban is nagyon sokan kedveltek. A Wargaming először a harckocsikat készítette el HD minőségben, majd ezt követték a térképek.

Egy időben még maga a Wargaming is visszahozott régi térképeket, mint például Pearl Rivert, azonban napjainkban teljesen új térképekben gondolkoznak, mint például Safe Haven, Outpost vagy épp Oyster Bay. 

Ezzel szemben akadnak olyan régi térképek, mint például Stalingard, ami egyrészt régebben is lehetőséget biztosított a könnyű és közepes tankok számára, azonban napjaink nehéz tank orientált metájába is jól illeszkedhetne. Az alábbi videóból kiderül, hogy az új térkép egy sokkal színesebb, modernebb és kevésbé lepusztult Stalingardot tár elénk. Míg a régi verzió egy sokkal letargikusabb, a háború pusztítását idéző térkép volt, ami a klausztrofóbia érzetét erősítette a játékosban a városi részben, addig az új térkép sokkal szellősebb és több mozgásteret is enged meg a játékosoknak.

Nagyon érdekes kiemelni azt is, hogy a Lesta Studio a Wargaminggel ellentétben sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a játékosok tényleges igényeire, míg a Wargaming látszólag a saját feje után megy. Akárhogy is, kijelenthetjük, hogy ahogy telik az idő, úgy válik egyre eltérőbbé a két World of Tanks, azonban egyelőre közel sem biztos, hogy ezt a versenyt a Wargaming játéka nyeri.

Ti mit gondoltok az új Stalingardról? Szívesen játszanátok ezen a térképen?

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.