Új Gyűrűk Ura és Star Trek játék – Ezekkel játszunk a hétvégén

Új Gyűrűk Ura és Star Trek játék – Ezekkel játszunk a hétvégén

Szerencsére bőven akadnak játékok a hosszú hétvégére, így senki nem fog unatkozni.

Élete során szinte mindenkit beszippant egy-egy franchise, ezután pedig minden alkalmat megragadunk, hogy még több információhoz jussunk az adott történettel kapcsolatban. Ez a hét kimondottan erős volt ilyen tekintetben, ugyanis három legendás cím is kapott valamiféle folytatást, vagy egy kiegészítő szálat. Nem is jöhettek volna ezek jobbkor, mint egy újabb hosszú hétvége előtt.

 The Lord of Rings: Gollum 

A legújabb Gyűrűk Ura játék május 25-én jelent meg, melyben Gollam, a kettéhasadt személyiségű egykori hobbit bőrébe bújhatunk. Vegyél részt ebben a történet irányította akciókaland játékban, és találd meg a számodra egyetlen fontos dolgot, a drágaságodat. A franchise rajongói számára kötelező darab.

 Convergence: A League of Legends Story 

A Riot belehúzott a terjeszkedésbe, és csak úgy ontja magából a különböző Leauge of Legends tartalmakat. Legújabb alkotásuk egy 2D-s akció-platformer, melyben Ekko kalandjait élhetjük át. A Runaterra világában játszódó cím 23-án jelent meg, és minden platformon elérhető. Fontos megjegyezni, hogy itt egy egyszemélyes játékról van szó, mely később valószínűleg nem kap kiegészítőket, így az egyszeri kijátszásával át is éltük a teljes kalandot.

 Star Trek: Resurgence 

A Star Trek: Resurgence szintén 23-án debütált, segítségével pedig még inkább beleáshatjuk magunkat ebbe az elképesztő világba. Ebben a párbeszéd vezérelt szerepjátékban szerteágazó történeteknek lehetünk részesei, de kipróbálhatjuk az űrsikló repülést, különböző harcokat, a lopakodást és még sok egyebet.

 Sniper Elite 5 

A díjnyertes sorozat 2022. május 25-én tért vissza az ötödik részével, melyben Karl Fairburne-ként harcolhatunk a Project Kraken feltárásáért az 1944-es Franciaországban. Ebben az epizódban már továbbfejlesztett ölőkamerát kapunk, ami még soha nem nézett ki ilyen jól, és által igazi élmény a náci uralom visszaszorítása.

 Planet Of Lana 

A végére pedig itt egy könnyedebb játék, a Planet of Lana. Egy fiatal lányként mentőakcióra indulunk hűséges barátunk társaságában, mely kaland során egy különös lényektől hemzsegő, ám gyönyörű világon kell átkelnünk. Összességében ez egy kézzel festett kirakós kalandjáték, amit egy évszázadokon és galaxisokon átívelő epikus sci-fi saga keresztez.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Melyik játék a legérdekesebb?

  • 0 %
  • 100 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %