A XI. Battle Pass szezon 3D-stílusai: Twinkle bemutató

A XI. Battle Pass szezon 3D-stílusai: Twinkle bemutató

Bemutatjuk a T57 Heavy tankra elérhető új egyedi, 3D-álcafestést.

A Battle Pass XI. szezonja egész nyáron fontos szerepet kap, május 31-től szeptember 6-ig. Új alapjárművek várnak, melyekhez látványos progresszív stílusok tartoznak, valamint új hősök, akiket kalandjaik egy tenger melletti történelmi tájra visznek. Frissítettük a jutalmak listáját (lásd a teljes útmutatót alább), így már az alapjutalmak között is szerepelnek kísérleti felszerelések, míg a megnövelt jutalmak között aranyat is találsz, a kötvények hozamát pedig kiigazítottuk. Továbbá a Gyűjtemény is elérhető a szezon kezdetétől. Végezetül, egy sor kihívásra számíthatsz, amelyek extra jutalmakat tartogatnak, valamint egy további, korlátozott idejű fejezetre (a szezon közepe táján), melynek jutalmai között egy prémium tank is szerepel!

A fenti képre kattintva galériánkban további játékbeli fotókat tekinthetsz meg a T57 Heavy tankra elérhető új 3D-stílusról.

A XI. szezon előrehaladási mechanizmusa már jól ismert azok számára, akik játszottak az előző szezonban. Aktiváld bármelyik fejezetet, ha szeretnél, válts át egy másikra, és később térj vissza, és folytasd onnan, ahol azt abbahagytad. Próbálj meg minden fejezetet teljesíteni, hogy maximálisan kifejleszd a progresszív stílusokat, feloldd a tapasztalt legénységi tagokat, és a kemény küzdelemmel megszerzett Battle Pass-pontjaidat további jutalmakra váltsd. Battle Pass-pontokat Normál csatákban szerezhetsz (VI–X-es szintű járművekkel játszva), valamint a Roham, Frontvonal és Acélvadász: Újjászületés módokban játszva.

SZEREZZ KÍSÉRLETI FELSZERELÉSEKET

A XI. szezon fejezeteinek teljesítésével nem csak a progresszív stílusokat fejlesztheted ki, és egyedi, tapasztalt legénységi tagokat szerezhetsz, hanem a kísérleti felszereléskészletedet is bővítheted. Mindegyik típusból négyet szerezhetsz: Tűzvezető rendszer, Mobilitásjavító rendszer és Túlélőképesség-növelő csomag.

Galéria

Kövess Minket!Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.