Az EA jól megvan a FIFA nélkül is

Az EA jól megvan a FIFA nélkül is

Ősztől már külön folytatja a két szervezet. Szerinted ki jön ki jobban a szakításból?

Az EA Sports márka alelnöke, David Jackson magabiztosan várja az EA Sports FC megjelenését, az első futballszimulátort azután, hogy útjaik elváltak a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséggel, ezzel elvesztve a FIFA címet. Már korábban próbálták megerősíteni a rajongókat abban, hogy ez valami új kezdete, ahol nem hátráltatják őket megkötések, most Jackson ismét megerősítette az álláspontjukat.

Az EA számára a szakítás miatt lehetőség nyílt, hogy olyan újdonságokat vezessenek be, amire a múltban nem lettek volna képesek.

„Az összes stúdiónkban, szerte a világon, hatalmas energiával dolgozunk azon az ambíción, amit az új márkával kitűztünk magunk elé. Az EA Sports FC a jövőképünk. Úgy gondolom, hogy nagyon jó munkát végeztünk, és remek kapcsolatot ápoltunk a FIFA-szervezettel, de most itt az ideje, hogy új útra lépjünk, és saját utat törjünk magunknak, hogy ott tudjunk megfelelni a játékosok elvárásainak, ahol vannak, és úgy érezzük, hogy ezt a saját platformunkon keresztül tudjuk a legjobban megvalósítani.”

Hozzátette, új és magával ragadó élményeket nyújtanak majd a játékosok számára. Nem csak egyszerűen a brand változott, a teljes gondolkodásuk új lett, mostantól sokkal szabadabban ötletelhetnek lehetőségeken. Szeretnék új szintre emelni a játékélményt, amit segít, hogy továbbra is 19 000 játékos, 700 csapat és 30 liga licencével rendelkeznek. Nagyon fontos továbbá az EA számára az innováció és a képesség, hogy olyan új élményeket hozzanak létre, amit a rajongók elvárnak tőlük. Sokáig már nem kell várnunk, hogy kiderüljön, sikerült-e, hiszen nyár végén érkezik a játék, de az alapok adottak és 30 tapasztalata segíti őket.

Kövess Minket!



Gamer szótár