LoL: Ha ingyen skinre fáj a fogad, ezt a dátumot vésd fel a naptáradba

LoL: Ha ingyen skinre fáj a fogad, ezt a dátumot vésd fel a naptáradba

Pörgesd meg a meccseket, nehogy lemaradj az ingyenes hőskinézetről!

Végre megérkezett annak az időpontnak a bejelentése, amire a League of Legends rajongói már annyira vártak. A LoL hivatalos közösségi média oldalán publikálták a fejlesztők a 13. rangsorolt szezon első felének utolsó napját. Ez azt jelenti, hogy a Split 1 2023. július 18-án magyar idő szerint 07:00-kor ér véget, majd kisebb szünet után folytatódnak az események. A Split 2 július 19-én 07:00-kor startol el, ekkor lehet újra lejátszani majd a besorolókat.

Miért ilyen fontos a Split 1?

2023-ra döntöttek úgy a rioterek, hogy két félidőre szedik szét az S13-at. A cél az volt ezzel a döntéssel, hogy még nagyobb versengés alakuljon ki a játékosok között az egész év során. Mivel nullázódnak az eredmények 50 nap múlva, ezért tiszta lappal indulhat mindenki a július közepétől novemberig tartó második nagy rohamra. Ha lejátszottad a megfelelő számú mérkőzést, akkor garantáltan a gyűjteményedbe kerül a Split 1-hez tartozó Diadalmas hőskinézet, az egyelőre még nagyon titokzatos Victorious skin. Egyelőre még nincs megerősített információ arról, hogy melyik karakter örülhet ennek a limitált kozmetikai tartalomnak, de mégis van egy furcsaság, ami borzolja a kedélyeket. Az S13 Split 1 hivatalos végét olyan képpel tette ki a Riot Games, amelynek leírásában a "Victorious Zed" szerepel. Lehet csak elírás történt, de az összeesküvés elméletek rajongói azonnal rápörögtek erre a dologra.

Idén először mindenki megszerezheti az ingyenes skint rangtól függetlenül, azonban Gold alatt jóval több mérkőzést kell lejátszani a feltételek teljesítéséhez. Arany IV-től felfelé 80 Split pontot kell összeszedned, ami pillanatok alatt teljesíthető, nem úgy Silver 1-től lefelé. Az alacsonyabb ELO-ban vitézkedőnek 1600 Split pontra van szükség, ami nagyából 200 lejátszott ranked meccset jelent.

Kövess Minket!



Gamer szótár