Pedro Pascal elmesélte, hogy szemfertőzést kapott a sok rajongói szelfi miatt

Pedro Pascal elmesélte, hogy szemfertőzést kapott a sok rajongói szelfi miatt

A Trónok harca ikonikus jelenetét kérték tőle rengetegen, aminek végül nem lett olyan jó vége a színész számára.

Az egyik legfelkapottabb színész vált Pedro Pascalból az olyan produkciók révén, mint a The Last of Us, Trónok harca, A védelmező 2., a Wonder Woman 1984 vagy A Mandalóri, bár utóbbi sorozat esetében elmesélte, hogy neki már mostanában csak egy feladata van a karakter kapcsán.

A népszerűség pedig magával hozta azt is, hogy nem nagyon léphet ki úgy az utcára, hogy ne ismernék fel és ne szeretnének vele képet készíteni. Ennek ő természetesen eleget is tesz, még akkor is, ha olyan furcsa kéréssel fordulnak hozzá, hogy a Trónok harcában látott halálát szeretnék megörökíteni.

A The Hollywood Reporterrel folytatott kerekasztal-beszélgetés során Pascal Jeff Bridges-szel, Kieran Culkinnal, Damson Idrisszel, Michael Imperiolival és Evan Petersszel beszélgetett, amikor is furcsa történeteket osztottak meg egymással a színészek. Szóba került néhány érdekes és fura interakció a rajongókkal, Pascal pedig megosztotta, hogy a Trónok harca karakterének, Oberyn Martellnek a halála miatt az emberek imádtak vele szelfizni a szemébe nyomott hüvelykujjal.

„Eleinte annyira komolyan vettem és örültem a karakter sikerének a sorozatban, hogy hagytam nekik. Aztán emlékszem, hogy elfertőződött a szemem.”

Aki esetleg nem emlékezne vagy nem látta volna, az HBO sikersorozatának negyedik évadában Pascal karakterét Gregor "A Hegy" Clegane (Hafþór Júlíus Björnsson alakítja) öli meg, aki gyakorlatilag kinyomja a szemét, mielőtt betöri a koponyáját.

Kövess Minket!



Gamer szótár