Heti akciós skinek: Több hőskinézet is 500 RP alatt van

Heti akciós skinek: Több hőskinézet is 500 RP alatt van

Újabb 15 skint árazott le a Riot Games egy teljes hétig. Nézd meg őket és válaszd ki a kedvenced!

Mint minden egyes kedden, ezúttal is megérkeztek a League of Legendsben a heti akciók, amik a szokásos módon öt hőst és 15 akciós hőskinézetet foglalnak magukba. Lássuk is gyorsan, hogy ezen a héten milyen skinekre csaphatunk le jóval kedvezőbb áron!

Ahogyan az elmúlt hetekben már megszokottá vált, van 1000 RP-nél drágább skin, méghozzá a Viego, a király, amely 1012 RP-be fáj a rajongóknak. Ennek ellenére azt mondhatjuk, hogy kedvező hetet kaptunk, mert 4 hőskinézet is az 500 RP-s határ alá került és további kettő van 550 alatt, szóval a kevesebb RP-vel rendelkezők is számos kozmetikai tartalom közül válogathatnak.

Először azonban érkezzen az az öt karakter, amelyet jelentős kedvezménnyel vehettek meg RP-ből. Mivel a hősöket kék esszenciából is megszerezhetitek, ezért csak akkor érdemes valódi pénzt áldozni rájuk, ha gyorsan szeretnétek gyarapítani a gyűjteményt.

  • Aphelios 484 RP (-45%)
  • Draven: 352 RP (-60%)
  • Wukong: 355 RP (-55%)
  • Anivia: 355 RP (-55%)
  • Corki: 474 RP (-40%)

Olyan népszerű hösökhöz kaptunk akciós skint, mint Yasuo, Diana vagy Katarina, de több olyan karakter mainjei is örülhetnek, mint Warwick, Vladimir vagy Nunu és Willump. Ennek ellenére nem egyszerű a választás, mert tavaly augusztus 19 óta jóval drágább lett az RP, mint korábban. Azonban szép skinek kerülhetnek a birtokodba, így amennyiben fájt a fogad valamelyikre, most azért olcsóbban megveheted, így érdemes elgondolkodni a lehetőségen.

AZ ALÁBBI GALÉRIÁBAN MIND A 15 HETI AKCIÓS LOL HŐSKINÉZETET MEGTALÁLJÁTOK PONTOS ÁRRAL ÉS A KEDVEZMÉNY MÉRTÉKÉVEL!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár