Egyetlen feltétellel térne vissza Chris Hemsworth az MCU-ba

Egyetlen feltétellel térne vissza Chris Hemsworth az MCU-ba

A legutóbbi Thor film után érdekesen alakulhat a karakter sorsa.

Hemsworth nagyszerű választásnak bizonyult az MCU-t illetően, hiszen remekül hozta az elmúlt nagyjából egy évtizedben a mennydörgés istenét, bár a legutóbbi filmje már nagyon sokak szemét szúrta. A 2022-es Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben tűnt fel újra, de nem várt módon egy hebehurgya főszereplőt láthattunk a vásznon, bár ez nem igazán a színész hibája, egyszerűen több sebből vérzett a forgatókönyv, ezért nem csoda, hogy szinte semmi sem működött a negyedik felvonásban.

Nagyjából azóta az is kérdéses, hogy vajon Hemsworth visszatér-e Thorként az MCU-ba, már csak azért is, mert nemrégiben jó néhány genetikai vizsgálaton vett részt és kiderült, hogy két APOE4-gén – egy az édesanyjától és egy az édesapjától – is megtalálható a szervezetében, ami az Alzheimer-kór fokozott kockázatát jelezheti. Mindez a Hemsworthre épül Limitless című dokusorozatból derült ki. Emiatt pedig több időt szeretne a családjával tölteni és valószínűleg kevesebb szerepet vállal a jövőben.

Ez persze nem jelenti azt, hogy soha többet nem látjuk Thorként például, de egyelőre semmi biztosat nem lehet tudni a karakterrel kapcsolatban. Illetve annyi bizonyos, hogy Chris még nem kapott újabb megkeresést a Marvel Stúdiótól egy következő szerepre, de ha ez megtörténne, akkor is lenne egy feltétele:

„Minden a történettől függ. Valami egyedinek kell lennie. Amit nem akarok, az az, hogy a karakterrel folyamatosan ugyanazt csináljam, amíg a közönségben végül teljesen kiég. De ha ismét tudnak majd izgulni érte, akkor mindig hajlandó vagyok visszatérni. Ha lesz egy új sztori, annak valami nagyon különlegesnek kell lennie. Biztos vagyok benne, hogy van még lebilincselő elmesélni való, úgyhogy várnunk kell, és meglátjuk. Ki kell várni, hogy megtaláljuk. Azt hiszem, egy drasztikusan más verzióját kell bemutatni, minden tekintetben. Thor elvesztette az eszét az utolsó kalandnál. Most már rá kell jönnie, hogy mit csináljon.”

Kövess Minket!



Gamer szótár